Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Storage Brick Multi-Pack – 4 Pieces 5006866

Deze LEGO opbergstenen maken opruimen leuk en eenvoudig. De set bevat stenen in verschillende maten en kleuren om speelgoed en spullen netjes te organiseren. Ze zijn gemaakt van duurzaam polypropyleen en gemakkelijk schoon te maken. Niet alleen praktisch, maar ook geschikt als cadeau. Bestel vandaag nog en ontdek hoe opruimen een speels avontuur kan zijn!

Waar is LEGO Storage Brick Multi-Pack – 4 Pieces 5006866 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006866
lego insiders punten icoon
357
punten

Maak opruimen eenvoudig en leuk met dit multi-pack van oversized LEGO® stenen met afneembare deksels. Dit pakket bevat een opbergsteen met 4 nopjes in donkergrijs, een opbergsteen met 2 nopjes in wit, een opbergsteen met 1 nopje in lichtgrijs en een ronde opbergsteen met 1 nopje in zwart. Deze gigantische LEGO stenen kunnen worden verbonden en gestapeld, net als echte LEGO stenen. Gemaakt van hygiënisch polypropyleen (PP), is deze duurzame en gemakkelijk schoon te maken set de perfecte opbergstarter voor elke kinderkamer.

Met deze LEGO opbergstenen kunnen jongeren hun speelgoed en spulletjes gemakkelijk organiseren en opbergen. Of het nu gaat om LEGO sets, knuffels, boeken of andere schatten, deze opbergstenen bieden voldoende ruimte voor alles. De opbergstenen zijn niet alleen handig, maar ook erg leuk! Kinderen kunnen ze gebruiken om hun eigen creaties te bouwen en hun verbeelding de vrije loop te laten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De opbergsteen met 4 nopjes in donkergrijs is perfect voor grotere items zoals LEGO sets of speelgoedvoertuigen. Met zijn ruime formaat biedt deze steen voldoende ruimte om alles netjes en georganiseerd te houden. De opbergsteen met 2 nopjes in wit is ideaal voor kleinere items zoals LEGO minifiguren of accessoires. Het biedt een compacte opslagoplossing die gemakkelijk in elke kast of op elk bureau past. De opbergsteen met 1 nopje in lichtgrijs is klein maar fijn. Het is perfect voor het opbergen van kleinere bouwstenen of speelgoedpoppetjes. En last but not least, de ronde opbergsteen met 1 nopje in zwart is een echte eyecatcher. Deze unieke vorm voegt een speels element toe aan elke opbergopstelling.

Deze LEGO opbergstenen zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP), wat betekent dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek of in de vaatwasser. Geen gedoe meer met knoeien of verkleurde opbergdozen! Met deze LEGO opbergstenen blijft alles er fris en nieuw uitzien.

Niet alleen kinderen zullen dol zijn op deze LEGO opbergstenen, ook volwassenen zullen er van genieten. Deze stenen passen perfect in elke kamer, of het nu de kinderkamer, speelkamer, woonkamer of zelfs kantoor is. Ze bieden niet alleen een handige oplossing voor het opbergen van spullen, maar voegen ook een vleugje speelsheid en nostalgie toe aan elke ruimte. Wie had gedacht dat opruimen zo leuk kon zijn?

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze LEGO set ook nog eens een geweldig cadeau-idee! Of het nu voor een verjaardag, feestdag of speciale gelegenheid is, deze opbergstenen zullen zeker in de smaak vallen bij jong en oud. Geef kinderen de mogelijkheid om hun eigen speelruimte op te ruimen en te organiseren, of verras volwassenen met een originele en praktische cadeau. Met deze LEGO opbergstenen scoor je zeker punten!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze LEGO set 5006866 en maak opruimen tot een speels avontuur! Omdat opruimen nog nooit zo cool is geweest. Ontdek de magie van LEGO opbergstenen en ervaar zelf hoe plezierig en handig opruimen kan zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005516

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - oranje

foto van lego set5007237

Notebook with Gel Pen – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.