Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunch Set – Boy 5006959

Maak van de lunchtijd een feestje met deze vrolijke LEGO Lunch Set! Met een verplaatsbare divider om je eten gescheiden te houden, handige clips om de deksel te openen en een bijpassende drinkfles om gehydrateerd te blijven. Perfect voor LEGO-fans van alle leeftijden!

Waar is LEGO Lunch Set – Boy 5006959 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006959
lego insiders punten icoon
71
punten

Maak van de lunchtijd een waar feestje met deze vrolijke LEGO® Lunch Set! Speels, praktisch en perfect voor de LEGO-fans die altijd trek hebben. De set bevat een verplaatsbare divider om groenten, fruit, broodjes en andere lekkernijen uit elkaar te houden. Met de handige clips kunnen kinderen de deksel gemakkelijk openen en gebruiken als bord. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de bijpassende drinkfles ervoor dat kinderen goed gehydrateerd blijven. De set is voorzien van coole graphics waar kinderen dol op zullen zijn!

Ben jij een echte LEGO liefhebber die altijd graag bouwt, creëert en ontdekt? Dan is deze LEGO Lunch Set iets voor jou! Niet alleen is het superhandig om al je lekkere lunchgerechten georganiseerd te houden, het maakt de lunchtijd ook nog eens een stuk leuker. Voel je als een echte meesterbouwer terwijl je je sandwich van je fruitsalade scheidt met behulp van de handige divider. Elk hapje wordt een avontuur!

Deze LEGO Lunch Set is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel jonge LEGO-fans als volwassenen. De kleurrijke graphics en het speelse ontwerp zorgen ervoor dat kinderen er dol op zijn, terwijl volwassenen de praktische aspecten waarderen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de set lang meegaat, zelfs na vele lunchsessies.

Met de clips aan de zijkant van de doos is het een fluitje van een cent om de deksel open te maken. Geen gedoe meer met moeilijk te openen bakjes of zakjes. Je kunt ook de deksel als een bord gebruiken, waardoor het gemakkelijk is om overal van je lunch te genieten. Of je nu op school, op kantoor of onderweg bent, deze LEGO Lunch Set maakt de lunchpauze een waar genot!

En laten we de drinkfles niet vergeten! Het is zo belangrijk om gehydrateerd te blijven tijdens de dag, vooral als je druk bezig bent met het bouwen van LEGO-creaties. De bijpassende drinkfles in deze set zorgt ervoor dat je altijd een verfrissend drankje bij de hand hebt. Neem hem mee naar school, naar het park of waar je maar wilt. Met zijn handige formaat past hij moeiteloos in je tas of rugzak.

Of je nu een LEGO-lunch wilt meenemen naar school, naar je werk of gewoon thuis wilt genieten van een creatieve maaltijd, deze LEGO Lunch Set is de perfecte metgezel. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er ook fantastisch uit. De coole graphics zijn een echte eyecatcher en laten zien dat LEGO geen leeftijdsgrens kent. Of je nu 8 of 80 jaar oud bent, LEGO brengt altijd een glimlach op je gezicht!

Is je oude lunchbox saai en versleten? Tijd om te upgraden naar de LEGO Lunch Set! Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze set jarenlang meegaat, waardoor je keer op keer kunt genieten van je favoriete gerechten. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, dus geen gedoe meer met vlekken en geurtjes. En dankzij de robuuste clips hoef je je geen zorgen te maken over lekkende lunchboxen in je tas.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van je lunchpauze met deze LEGO Lunch Set. Mix en match verschillende ingrediënten, maak je eigen culinaire meesterwerk en verras jezelf met nieuwe smaken. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO, zelfs tijdens het eten. Wie weet, misschien inspireert het je om je eigen LEGO-set te bouwen!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Lunch Set en maak van elke lunchtijd een speelse en smakelijke ervaring. Of het nu voor jouzelf is of als cadeau voor een LEGO-fan die je kent, deze set is een must-have. Vergeet niet om het LEGO set nummer 5006959 te vermelden bij het plaatsen van je bestelling. Haal het beste uit je lunch met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006818

Gift with purchase

foto van lego set30633

Skate Ramp

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.