Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Mermaid 46 in. x 60 in. Throw 5007185

Breng een vleugje oceaanmagie in het leven van je kind met de kleurrijke LEGO Zeemeermin deken. Gemaakt van zacht en gemakkelijk te onderhouden materiaal, biedt deze deken comfort en warmte. Het unieke ontwerp, geïnspireerd door LEGO, maakt het een eyecatcher waar zowel jongeren als volwassenen van zullen genieten. Perfect voor thuisgebruik en onderweg, het stimuleert de verbeelding en creativiteit van je kind. Bestel nu en geef je geliefde een verrassend cadeau!

Waar is LEGO LEGO® Mermaid 46 in. x 60 in. Throw 5007185 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007185
lego insiders punten icoon
104
punten

Breng een vleugje oceaanmagie in het leven van je kind met deze kleurrijke LEGO® Zeemeermin 46 in. x 60 in. Deken. Gemaakt van superzacht 100% polyester micro-raschel stof, het is warm, comfortabel en machinewasbaar voor gemakkelijk onderhoud. Perfect voor avonden op de bank, gezellige autoritten of als inspirerend decoratief accessoire.

Met de LEGO® Zeemeermin deken, duikt je kind in een betoverende onderwaterwereld vol avontuur en plezier! Met een uniek ontwerp dat is geïnspireerd op de populaire LEGO® sets, zal deze deken zeker de aandacht trekken van zowel jongeren als volwassenen.

Het levendige kleurenpalet van de deken is een lust voor het oog, met een mix van diepblauwe tinten die doen denken aan de uitgestrekte oceaan. De afbeelding van een schattige zeemeermin, met haar glinsterende staart en speelse glimlach, voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte. Of het nu op bed, op de bank of als aankleding aan de muur is, de LEGO® Zeemeermin deken zorgt voor een opvallende eyecatcher.

Niet alleen is deze deken stijlvol en betoverend, maar het is ook praktisch en comfortabel. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de LEGO® Zeemeermin deken heerlijk zacht en warm. Het voelt als een omhelzing van de oceaan, waardoor het perfect is voor knusse momenten op de bank of om jezelf in te wikkelen op koude winteravonden.

De deken is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar is ook uiterst draagbaar en perfect voor onderweg. Of je nu op vakantie gaat, een lange autorit maakt of gewoon een dagje uit bent, de LEGO® Zeemeermin deken biedt altijd extra comfort en warmte. Verpakt in een handige draagtas, kun je deze deken gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het is een geweldige metgezel voor avonturiers en dromers!

Doordat de deken is gemaakt van 100% polyester micro-raschel stof, is het ook zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt het gemakkelijk in de wasmachine doen en het blijft er als nieuw uitzien, zelfs na vele wasbeurten. Dit maakt de LEGO® Zeemeermin deken de perfecte keuze voor drukke gezinnen en kinderen die graag knus en comfortabel willen blijven.

Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen, is de LEGO® Zeemeermin deken veel meer dan alleen een gewoon decoratief item. Het is een manier om de verbeelding en creativiteit van je kind te stimuleren, terwijl ze genieten van de magie van LEGO®. Deze deken is niet alleen een geweldige toevoeging aan hun slaapkamer, maar ook een bron van inspiratie voor avonturen en spelletjes.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de betoverende wereld van de LEGO® Zeemeermin deken en breng een vleugje oceaanmagie in het leven van je kind. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar, om je geliefde te verrassen. Bestel nu en laat je kind de pure vreugde ervaren van deze prachtige LEGO® set 5007185 - de ultieme combinatie van comfort, stijl en fantasie!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43204

Anna en Olaf Plezier in het kasteel

foto van lego set5007126

8-Stud Storage Brick – Light Purple

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.