Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gift with purchase 5007588

Beleef het ultieme avontuur van je leven met Lego set 5007588, de Waanzinnige Oceaanrace! Bouw je eigen snelle raceboot en duik in een kleurrijke onderwaterwereld vol fascinerende zeecreatures. Daag je vrienden uit voor spannende racecompetities en creëer een legendarische oceaanrace. Stimuleer je verbeelding en motoriek terwijl je bouwt en speelt met deze unieke Lego set. Bestel nu en maak je droom werkelijkheid!

Waar is LEGO Gift with purchase 5007588 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007588
lego insiders punten icoon
169
punten

Lego set 5007588 - Waanzinnige Oceaanrace!

Stap aan boord van het avontuur van je leven met Lego set 5007588, de Waanzinnige Oceaanrace! Combineer je passie voor uitdagende races met de eindeloze mogelijkheden van Lego en laat je fantasie de vrije loop in dit spannende bouwproject.

Duik diep in de oceaan en maak kennis met een kleurrijke onderwaterwereld vol fascinerende zeecreatures. Bouw je eigen super snelle raceboot en zoom over de golven, terwijl je strijdt tegen andere vaardige zeilers. Met dit legendarische bouwproject creëer je je eigen avontuurlijke racewedstrijd, waarin jouw fantasie de enige grens is!

Lego set 5007588 biedt een unieke combinatie van spel, educatie en creativiteit. Bouwen met Lego stimuleert niet alleen de fijne motoriek, maar ook het probleemoplossend vermogen en de verbeelding van zowel jongeren als volwassenen. Ontdek tijdens het bouwen van de Waanzinnige Oceaanraceset nieuwe technieken en leer de basisprincipes van constructie en engineering.

Met deze Lego set 5007588 kun je werkelijk alles namaken wat je maar kunt bedenken. Ga de uitdaging aan en breid je racebaan uit met spannende obstakels en gave accessoires. Voeg extra Lego elementen toe aan je boot en geef hem een uniek, persoonlijk tintje. Versier je onderwaterwereld met prachtige koraalriffen en creëer een betoverende sfeer tijdens de race.

De Lego set 5007588 bevat verschillende unieke onderdelen die je in geen enkele andere set zult vinden. Ga aan de slag met de speciale waterslide, waarmee je boot supersnel door de golven glijdt. Of gebruik de turbo-boosters voor een extra snelheidsshot naar de finishlijn. De keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Nodig je vrienden uit en ervaar samen het plezier van de Lego set 5007588. Organiseer spannende racecompetities en bepaal wie de beste zeiler van jullie vriendengroep is. Bouw een hele racevloot en creëer een legendarische oceaanrace met meerdere deelnemers. Wedden dat het een onvergetelijk spektakel wordt?

De Lego set 5007588 - Waanzinnige Oceaanrace is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen! Zet je boot in het water en ontdek hoe hij moeiteloos door de golven klieft. Organiseer je eigen watergevechten en laat de golven opspatten in een spetterende show. Stoerder dan dit wordt het niet!

Deze Lego set 5007588 is geschikt voor zowel ervaren Lego bouwers als beginners. De duidelijke instructies maken het bouwproces eenvoudig te volgen, zodat je snel aan de slag kunt. De Lego stenen zijn speciaal ontworpen om eenvoudig in elkaar te klikken en stevig te blijven zitten, zodat je bouwwerk altijd staat als een huis.

Met Lego set 5007588 haal je niet alleen een geweldig bouwproject in huis, maar ook een stukje nostalgie en waardevolle quality time met familie en vrienden. Bouw samen mooie herinneringen op en geniet van de creatieve en uitdagende wereld van Lego. Zet je telefoon uit, leg je tablet aan de kant en maak tijd voor elkaar. De Waanzinnige Oceaanrace van Lego zorgt voor urenlang speelplezier voor jong en oud!

Dus waar wacht je nog op? Bestel Lego set 5007588 - Waanzinnige Oceaanrace en ga de ultieme uitdaging aan! Bouw, race en creëer je eigen avontuur in de fascinerende onderwaterwereld. Maak van je droom een realiteit en ontdek wat je allemaal kunt bereiken met Lego. Let the race begin!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71016

De Kwik-E-Mart

foto van lego set5008036

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.