Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gift with purchase 5008239

De "De Verdwenen Steen" LEGO® Halloween poster is een exclusief kunstwerk voor LEGO® Insiders-leden. Het speels duistere ontwerp toont een LEGO® bouwer die een steen laat vallen en kwijtraakt in een mysterieuze mist. Met een beperkte oplage van 5.400 exemplaren wereldwijd, is deze poster een echt collector's item. Als lid van LEGO® Insiders krijg je ook toegang tot exclusieve voordelen, aanbiedingen, en de nieuwste LEGO® sets voordat ze in de winkels liggen. Word vandaag nog lid en beleef een angstaanjagend leuke Halloween!

Waar is LEGO Gift with purchase 5008239 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008239
lego insiders punten icoon
111
punten

“De Verdwenen Steen” LEGO® Halloween poster is één van de zes speels duistere originele prints die een eerbetoon brengen aan enkele bekende nachtmerries waar LEGO® bouwers mee te maken hebben, zoals het laten vallen van een steentje en het niet meer kunnen vinden ervan.



Beperkt tot 5.400 exemplaren per design, meet elke individueel genummerde print 30cm x 40cm, is gedrukt in 'glow-in-the-dark' inkt op premium papier en is voorzien van een LEGO® steenstempel in reliëf.



Deze LEGO® Halloween poster van 2023 is alleen beschikbaar voor LEGO® Insiders-leden. Als je nog geen lid bent, klik hier om je vandaag nog aan te melden!



Word lid van LEGO® Insiders en ontdek een wereld vol exclusieve voordelen en aanbiedingen. Als lid krijg je toegang tot limited edition LEGO® sets, zoals de "De Verdwenen Steen" LEGO® Halloween poster, die alleen beschikbaar zijn voor insiders zoals jij!



Deze poster is een waar kunstwerk op zich. Met zijn speels duistere ontwerp is hij perfect voor iedereen die van Halloween en LEGO® houdt. Het ontwerp toont een angstaanjagend tafereel waarin een LEGO® bouwer een steen laat vallen en deze vervolgens kwijtraakt in een mysterieuze mist. Kan jij hem vinden voordat hij voorgoed verdwijnt?



Met een oplage van slechts 5.400 exemplaren wereldwijd is deze poster een echt collector's item. Elk exemplaar is individueel genummerd, waardoor jouw poster uniek is en een waardevolle toevoeging aan je LEGO® collectie!



De print is gemaakt met speciale 'glow-in-the-dark' inkt, waardoor het ontwerp 's nachts nog angstaanjagender wordt. Zet hem in je slaapkamer of speelkamer en laat je verrassen wanneer het licht uitgaat. Durf jij het aan?



Als LEGO® Insiders-lid krijg je toegang tot veel meer dan alleen deze exclusieve poster. Je ontvangt regelmatig informatie en updates over nieuwe sets, evenementen en promoties. Daarnaast krijg je de kans om deel te nemen aan speciale bouwwedstrijden en prijzen te winnen.



Ook krijg je als LEGO® Insiders-lid als eerste toegang tot de nieuwste LEGO® sets. Of je nu een fan bent van Star Wars, Ninjago, Harry Potter of Marvel, je zult altijd de nieuwste en meest gewilde sets kunnen bemachtigen voordat ze in de winkels liggen. Verzamel ze allemaal en word een echte LEGO® meesterbouwer!



Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog lid van LEGO® Insiders en mis geen enkel LEGO® nieuws of exclusieve aanbieding meer. Ontvang jouw exemplaar van de "De Verdwenen Steen" LEGO® Halloween poster en beleef een angstaanjagend leuke Halloween!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006005

Yellow Spread LEGO Systém Brochure 1958

foto van lego set5007237

Notebook with Gel Pen – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.