Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gift with purchase 5008242

De "Stuck" LEGO® Halloween poster is een exclusieve LEGO® print die verkrijgbaar is voor leden van LEGO® Insiders. Met een beperkte oplage van 5.400 exemplaren per ontwerp, is deze poster een echt collector's item. De print is gedrukt met oplichtende inkt en voorzien van een LEGO® stempel. Voeg deze unieke Halloween poster toe aan je verzameling en geniet van de speciale privileges van LEGO® Insiders.

Waar is LEGO Gift with purchase 5008242 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008242
lego insiders punten icoon
111
punten

De "Stuck" LEGO® Halloween poster is een van de zes speels duistere originele prints die een eerbetoon brengen aan enkele vertrouwde nachtmerries waar LEGO® bouwers mee te maken hebben, zoals de strijd om twee platte stukken uit elkaar te halen.

Deze unieke LEGO® Halloween poster is uitgebracht in 2023 en is alleen verkrijgbaar voor leden van LEGO® Insiders. Ben je nog geen lid? Meld je dan vandaag nog aan via de volgende link: [hyperlink naar LEGO® Insiders pagina].

Iedere print is individueel genummerd en er zijn slechts 5.400 exemplaren per ontwerp beschikbaar. De prints hebben een afmeting van 30cm x 40cm en zijn gedrukt met speciale inkt die oplicht in het donker. Bovendien zijn de prints voorzien van een LEGO® stempel, wat ze extra speciaal maakt.

Met de "Stuck" LEGO® Halloween poster haal je een stukje LEGO® magie in huis. Deze poster is een echte eyecatcher en zal zowel jongeren als volwassenen aanspreken. Creëer een unieke en sfeervolle Halloween sfeer in je kamer, kantoor of studio met deze bijzondere LEGO® print.

De poster is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om over op te scheppen tegenover je vrienden. Laat zien dat je een echte LEGO® fan bent en pronk met deze exclusieve poster in je verzameling.

Als je eenmaal lid bent van LEGO® Insiders, krijg je toegang tot exclusieve LEGO® producten, evenementen en aanbiedingen. Mis nooit meer een nieuwe release of limited edition set en blijf op de hoogte van het laatste LEGO® nieuws.

Het ontwerp van de "Stuck" LEGO® Halloween poster is gebaseerd op de dagelijkse uitdagingen waar LEGO® bouwers mee te maken krijgen. Het is een speelse herkenning van de worsteling om twee platte stukken van elkaar los te krijgen. Met deze poster toont LEGO® haar waardering voor de creativiteit en doorzettingsvermogen van haar fans.

Voeg een vleugje magie toe aan je LEGO® collectie met deze unieke Halloween poster. Of je nu een doorgewinterde LEGO® bouwer bent of net begint, deze print zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Hang hem boven je bureau, in de speelkamer of geef hem cadeau aan een LEGO® liefhebber in je leven.

Wees er snel bij, want met slechts 5.400 exemplaren per ontwerp is de "Stuck" LEGO® Halloween poster een echt collector's item. Mis deze kans niet om een exclusieve LEGO® print aan je verzameling toe te voegen.

Dit is je kans om lid te worden van LEGO® Insiders en exclusieve toegang te krijgen tot de LEGO® wereld. Geniet van speciale privileges, zoals vroegtijdige toegang tot nieuwe LEGO® sets, achter de schermen content en speciale evenementen.

Meld je vandaag nog aan voor LEGO® Insiders en ontdek een wereld vol bouwplezier en creativiteit. Laat je inspireren door andere LEGO® fans, deel je eigen bouwwerken en neem deel aan wedstrijden en uitdagingen.

Kortom, de "Stuck" LEGO® Halloween poster is niet zomaar een poster. Het is een uniek kunstwerk dat de passie en creativiteit van LEGO® bouwers over de hele wereld viert. Wees er snel bij en voeg deze speciale print toe aan je collectie. Word lid van LEGO® Insiders en ontdek een wereld vol LEGO® plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40642

Peperkoekversieringen

foto van lego set5006619

4-Stud Brick Shelf – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.