Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HALLOWEEN POSTER BURIED 5008243

De "Night of the Buried Brick" LEGO® Halloween poster is een uniek kunstwerk dat nachtmerries van LEGO® bouwers reflecteert. De poster, die alleen verkrijgbaar is voor leden van LEGO® Insiders, is gedrukt op premium papier met glow-in-the-dark inkt en heeft een LEGO® steenstempel voor authenticiteit. Met een beperkte oplage van 5.400 exemplaren per ontwerp is deze poster een must-have voor verzamelaars. Word lid van LEGO® Insiders om toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen en evenementen.

Waar is LEGO HALLOWEEN POSTER BURIED 5008243 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008243
lego insiders punten icoon
111
punten

De "Night of the Buried Brick" LEGO® Halloween poster is een van de zes speels duistere originele prints die een eerbetoon brengen aan enkele bekende nachtmerries waar LEGO® bouwers mee geconfronteerd worden - zoals het zoeken naar dat ene stukje dat je nodig hebt in een doos vol stukjes die je niet nodig hebt.

Deze Halloweenposter van LEGO® voor 2023 is alleen verkrijgbaar voor leden van LEGO® Insiders. Als je nog geen lid bent, meld je dan vandaag nog aan via de volgende link: [https://www.lego.com/insiders/home](https://www.lego.com/insiders/home)!

Beperkt tot 5.400 exemplaren per ontwerp, is elke individueel genummerde print 30 cm x 40 cm en is gedrukt met 'glow-in-the-dark' inkt op premium papier. Bovendien is de print voorzien van een LEGO® steenstempel, wat de authenticiteit benadrukt.

Stel je voor dat het Halloween is en je huis is versierd met griezelige decoraties. Spinnen hangen aan draden, spoken fladderen in de wind en pompoenen gloeien mysterieus op. Maar er ontbreekt nog iets aan je macabere verzameling: de "Night of the Buried Brick" LEGO® Halloween poster.

Deze poster is niet zomaar een simpele afbeelding, het is een kunstwerk dat de angsten en nachtmerries van LEGO® bouwers weerspiegelt. Ken je dat gevoel wanneer je op zoek bent naar dat ene specifieke steentje? Je graaft door een doos vol met allerlei andere stukjes, maar het lijkt wel alsof het precies dat ene stukje zich verstopt heeft. Het is alsof de nachtmerrie van het begraven steentje werkelijkheid wordt. Deze poster vat dat gevoel perfect samen en brengt het tot leven in een duistere en speelse stijl.

Met een beperkte oplage van slechts 5.400 exemplaren per ontwerp, is deze LEGO® Halloween poster een echt collector's item. Elk exemplaar is individueel genummerd en je kunt er zeker van zijn dat je een uniek stuk in handen hebt. De poster heeft een afmeting van 30 cm x 40 cm, precies groot genoeg om op te vallen in je kamer of kantoor.

Wat deze poster nog specialer maakt, is het feit dat het gemaakt is met 'glow-in-the-dark' inkt. Wanneer de lichten uitgaan, komen de angstaanjagende details van de poster tot leven. De spoken lijken te zweven, de spinnen lichten op en de begraafplaats achtervolgt je met zijn mysterieuze gloed. Het is alsof de nachtmerrie uit de poster ontsnapt en recht voor je ogen tot leven komt.

Bovendien is elke print voorzien van een LEGO® steenstempel. Dit betekent dat je zeker kunt zijn van de authenticiteit van dit kunstwerk. De LEGO® steenstempel is een symbool van kwaliteit en vakmanschap, en benadrukt dat deze poster gemaakt is met oog voor detail.

Als je een diehard LEGO® fan bent, wil je deze poster absoluut aan je collectie toevoegen. Of je nu jong bent of oud, deze poster zal je fascineren met zijn duistere en speelse ontwerp. Het is een perfecte aanvulling op je LEGO® themakamer of een uniek decor voor je kantoor.

Maar wees er snel bij! Met een beperkte oplage van slechts 5.400 exemplaren per ontwerp is de "Night of the Buried Brick" LEGO® Halloween poster een echt verzamelobject. Als je een lid bent van LEGO® Insiders, heb je de mogelijkheid om deze exclusieve poster te bemachtigen. Als je nog geen lid bent, ga dan vandaag nog naar [https://www.lego.com/insiders/home](https://www.lego.com/insiders/home) en meld je aan voor dit geweldige programma. Als lid van LEGO® Insiders krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen, evenementen en producten zoals deze Halloweenposter.

Dus ga snel naar de website van LEGO® Insiders en maak deel uit van een gemeenschap van LEGO® liefhebbers die dezelfde passie delen. Als je op zoek bent naar die extra speciale LEGO® ervaring, dan is deze Halloweenposter iets voor jou. Laat je meeslepen in de duistere wereld van LEGO® nachtmerries en voeg deze unieke print toe aan je verzameling.

Met zijn speelse en duistere ontwerp is de "Night of the Buried Brick" LEGO® Halloween poster een must-have voor elke LEGO® fan. Het brengt de spanning en opwinding van Halloween naar een heel nieuw niveau. Dus waar wacht je nog op? Word lid van LEGO® Insiders en claim jouw exemplaar van deze exclusieve print.

Maak je klaar om te griezelen met LEGO® en ervaar de "Night of the Buried Brick" Halloween poster. Het is tijd om je LEGO® bouwvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de duisternis van de LEGO® nachtmerries.

*Aantal woorden: 636*

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007156

Lego Tin Sign: City

foto van lego set5007590

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.