Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Kersttrein puzzel 5008258

De LEGO® Kersttrein puzzel bestaat uit vier afzonderlijke puzzels van 100 stukjes per stuk, die met elkaar kunnen worden verbonden. Geschikt voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder. De set is een perfect cadeau voor de feestdagen en biedt eindeloos puzzelplezier. Maak je eigen winterwonderland met gedetailleerde minifiguren en geniet van spelen en puzzelen met vrienden en familie. Kortom, een unieke en speelse manier om de feestdagen door te brengen.

Waar is LEGO LEGO® Kersttrein puzzel 5008258 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008258
lego insiders punten icoon
127
punten

Maak je klaar om de feestdagen te vieren met de betoverende LEGO® Kersttrein puzzel! Deze geweldige set bestaat uit niet één, niet twee, maar vier afzonderlijke puzzels van maar liefst 100 stukjes per stuk. En het beste is, deze puzzels kunnen met elkaar worden verbonden om een groot en levendig wintertafereel te creëren dat iedereen in de familie zal betoveren.

Verras jezelf en je dierbaren met dit unieke cadeau dat jongens en meisjes van 7 jaar en ouder dolgraag onder de kerstboom zullen vinden. Deze puzzelset is niet alleen een geweldig cadeau voor jongeren, maar ook voor volwassenen die houden van puzzelen en genieten van de warme sfeer van de feestdagen.

Neem plaats rond de tafel en laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen met je familie en vrienden puzzelt. Ontdek afbeeldingen van prachtige met sneeuw bedekte huizen die als een winterwonderland uit de puzzels springen. Bewonder de gedetailleerde minifiguren die in de sneeuw spelen en maak je eigen verhalen en avonturen in deze betoverende kerstomgeving.

Met de LEGO® Kersttrein puzzel haal je niet alleen de gezelligheid en warmte van de feestdagen in huis, maar ook de creativiteit en het plezier dat LEGO® sets altijd met zich meebrengen. Bouw niet alleen een puzzel, maar creëer je eigen magische wereld met de LEGO® minifiguren en hun winterse avonturen.

Deze unieke puzzelset is niet alleen leuk om te maken, maar ook om te bewaren en tentoon te stellen. Als je eenmaal klaar bent met puzzelen, kan je het resultaat met trots aan iedereen laten zien. Hang het aan de muur, zet het op een plank of creëer je eigen kerstdiorama met de verbonden puzzels. Het wintertafereel zal elke kamer opfleuren en een vleugje magie toevoegen aan je interieur.

Maak je klaar voor een geweldige uitdaging met de LEGO® Kersttrein puzzel. Elk van de vier afzonderlijke puzzels is een avontuur op zich, met 100 stukjes die je uitnodigen om steeds verder te puzzelen en te ontdekken. Laat je brein werken terwijl je de puzzelstukjes één voor één op de juiste plek legt en zie geleidelijk aan het winterse tafereel tot leven komen.

En natuurlijk draait het bij LEGO® niet alleen om puzzelen, maar ook om spelen. De prachtige minifiguren die deel uitmaken van deze set, zijn niet alleen leuk om te bouwen en te bewonderen, maar ook om mee te spelen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei avonturen voor de minifiguren in de betoverende kerstwereld. Beleef spannende treinritten door de sneeuw, bouw sneeuwpoppen en ga schaatsen op het bevroren meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dus waar wacht je nog op? Vier de feestdagen op een unieke en speelse manier met de LEGO® Kersttrein puzzel. Verzamel je familie en vrienden, pak een warme chocolademelk erbij en geniet van het samen puzzelen en spelen. Laat je betoveren door het magische winterlandschap, de sneeuwpret en de vrolijke minifiguren. Haal deze geweldige puzzelset nu in huis en maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70422

Aanval op het garnalententje

foto van lego set10743

Smokeys garage

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.