Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Botanical Almanac 5008877

Ontdek de pracht van bloemen en planten met LEGO Botanical Almanak. Het 112-pagina's tellende hardcover boek bevat gedetailleerde dissecties van flora, feitjes over planten en exclusieve interviews met LEGO ontwerpers. Inclusief verwijderbare verzamelprint van een handgetekende bloem. Een educatieve en inspirerende ervaring voor jong en oud.

Waar is LEGO Botanical Almanac 5008877 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008877
lego insiders punten icoon
130
punten

Ontdek de pracht van bloemen en planten gebouwd met LEGO® steentjes in dit verbluffende Botanische Almanak. Geïnspireerd door de best verkochte LEGO Botanische bouwsets, bevat het 112 pagina's tellende hardcover geïllustreerde boek gedetailleerde dissecties van populaire flora in de vorm van traditionele botanische illustraties. Het bevat ook leuke feitjes en exclusieve interviews met LEGO ontwerpers. Verstopt aan de achterkant zit een verwijderbare verzamelprint van een handgetekende bloem.

Stap in de wondere wereld van LEGO Botanical en ontdek alle geheimen van de natuur op een unieke en speelse manier. Laat je verrassen door de prachtige bloemen en planten die tot leven komen dankzij de magie van LEGO steentjes. Met dit boek haal je niet alleen een prachtig staaltje kunst in huis, maar leer je ook van alles over de verschillende soorten flora die onze wereld rijk is.

Blader door de pagina's en ontdek de verborgen schoonheid van bloemen zoals je ze nog nooit hebt gezien. De gedetailleerde dissecties laten je de bloem van heel dichtbij bekijken, zodat je elk detail kunt bewonderen. Leer meer over de verschillende onderdelen van bloemen en planten en ontdek hoe ze groeien en bloeien in de natuur.

Naast de prachtige afbeeldingen bevat dit boek ook leuke feitjes die je meer inzicht geven in de wereld van flora. Wist je bijvoorbeeld dat sommige bloemen alleen 's nachts bloeien, terwijl andere juist volop in de zon willen staan? Ontdek alle geheimen en weetjes die schuilen achter de bloemen die we dagelijks zien, maar waar we misschien niet zoveel vanaf weten.

Maar dat is nog niet alles! Dit boek biedt je ook een exclusief kijkje achter de schermen bij de LEGO ontwerpers. Ontdek hoe zij te werk gaan om de prachtige Botanical bouwsets te creëren en hoe ze zich laten inspireren door de natuur. Laat je meenemen in hun creatieve proces en leer meer over de passie en toewijding die schuilgaat achter het ontwerpen van deze unieke sets.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij dit boek ook nog een bijzondere verrassing. Aan de achterkant van het boek vind je een verwijderbare collectible print van een prachtige handgetekende bloem. Hang hem aan de muur, geef hem cadeau of bewaar hem als aandenken aan dit unieke boek. De keuze is aan jou!

Kortom, met de LEGO Botanical Almanak haal je niet alleen een prachtig boek in huis, maar ook een educatieve en inspirerende ervaring. Laat je betoveren door de schoonheid van bloemen en planten, leer meer over de natuur en geniet van de creativiteit van LEGO. Een must-have voor zowel jong en oud!

Laatste update: 2024-04-11 17:35:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.