Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stadsplein 60026

De LEGO set 60026 Stadsplein is het ultimate bouwpakket voor LEGO fans.
Met 8 minifiguren en verschillende gebouwen en voertuigen zorgt deze set voor urenlang bouw- en speelplezier.
Bestel nu via onze website en maak jouw LEGO collectie compleet!

Waar is LEGO Stadsplein 60026 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
914
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60026
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij ook zo gek op LEGO bouwen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met LEGO set 60026 Stadsplein haal je namelijk het ultieme bouwpakket in huis voor de echte LEGO fans. Deze set is geschikt voor jong en oud en biedt urenlang bouw- en speelplezier.

De LEGO set bestaat uit maar liefst 8 minifiguren die allemaal horen bij het drukke stadse leven. Zo heb je onder andere een kok, een buschauffeur, een straatveger, een kraanbestuurder, een bouwvakker, een winkeleigenaar, een jongen en een winkelende bezoeker. Uiteraard zijn alle minifiguren voorzien van accessoires die passen bij hun beroep of hobby, zoals een skateboard of een koksmuts.

Maar dat is nog niet alles. De set bevat ook nog eens verschillende gebouwen en voertuigen die echt tot de verbeelding spreken. Zo is er een fietsenzaak met 2 verdiepingen, waar je allerlei fietsen en motoren vindt. Maar ook een pizzeria waar je overheerlijke pizza's kunt bestellen en een bus waar je alle passagiers veilig naar hun bestemming kunt brengen ontbreken niet. Verder is er nog een mobiele kraan die je gezamenlijk kunt bouwen en die een echt werkende takel heeft. En met de straatveegmachine houd je de straten van de stad schoon en netjes.

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een standbeeld van een minifiguur inbegrepen met wel vier kikkers erbij. Het beeldje kan met behulp van een mobiele kraan op zijn plaats gezet worden. Verder bevat de set nog allerlei leuke accessoires, zoals een bushalte, een hond, koffiekopjes, een reclamebord, een vis en vuilnisbakken.

De LEGO set 60026 Stadsplein biedt voor elke LEGO fan wat wils. Of je nu wilt bouwen, spelen of fantasierijke verhalen naspelen, deze set biedt tal van mogelijkheden. De set is perfect voor iedereen die van stadsleven houdt en er graag mee experimenteert. Door het spelen met deze set stimuleer je bovendien de fantasie en ontwikkel je ook nog eens de fijne motoriek.

Wil jij graag deze LEGO set 60026 Stadsplein in huis halen? Bestel hem dan nu via onze website. Deze set is het ideale cadeau voor de echte LEGO fan en zal zorgen voor vele uren speelplezier. Bestel direct en maak van jouw LEGO collectie de meest complete ever!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (24-05-2023) € 99.95 (24-05-2023) € 99.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008240

HALLOWEEN POSTER CROOKED

foto van lego set853910

LEGO® Minifigure Ceramic Mug

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.