Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Motorachtervolging 60041

LEGO set 60041 Motorachtervolging is een spannende set waarbij je als politieagent op een motor achter een boef aan gaat.
De set bevat een politiemotor, een muur-/hekelement, een politieagent en boef minifiguren, en accessoires zoals handboeien en bankbiljetten.
Bestel deze set nu bij de grootste webshop voor LEGO sets in Nederland en beleef vol spanning en avontuur je eigen motorachtervolging!

Waar is LEGO Motorachtervolging 60041 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
38
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60041
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een adembenemende achtervolging? Een boef heeft geld gestolen en is op de vlucht! Gelukkig is de politieagent snel ter plaatse op zijn coole politiemotor. Maar kan hij de boef in de boeien slaan voordat de boef over het hek springt en ontsnapt met de buit?

Met LEGO set 60041 Motorachtervolging ben jij de held van de stad en voltooi je deze missie in stijl! Deze set bevat een politiemotor en een muur-/hekelement waar de boef overheen probeert te springen en een stoere politieagent en gevaarlijke boef minifiguren met bijbehorende accessoires.

Trek je handschoenen aan, zet je helm op en start de motor. Ga achter de boef aan en laat hem niet ontsnappen! Lanceer jezelf over het hek en ga ervandoor met de buit. De spanning stijgt bij elke sprong die je maakt.

De politiemotor is ontworpen om snel te zijn en is 7 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed. Het muurelement met hek is 6 cm breed, 2 cm hoog en 1 cm diep. De koevoet, handboeien, 2 bankbiljetten en een rugzak zitten bij deze set inbegrepen. Het is tijd om jezelf uit te dagen en deze set op te lossen!

Met LEGO sets breng je het beste in jezelf naar boven. Herbeleef momenten vol spanning en avontuur in je eigen stad. Deze set is een perfect cadeau voor jongeren en volwassenen die van uitdagingen houden. Koop deze set nu en voel de adrenaline stromen terwijl je de boef achtervolgt!

Bestel nu jouw LEGO set 60041 Motorachtervolging bij de grootste webshop voor LEGO sets in Nederland. Wij bieden uitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering. Bekijk onze andere LEGO sets en haal het meeste uit jouw vrije tijd door te bouwen, spelen en leren. LEGO sets zijn er voor iedereen, overal en altijd!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30218

LEGO® DUPLO® slak

foto van lego set853960

LEGO® 2x6 Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.