Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gevangenentransport 60043

De LEGO set 60043 is perfect voor iedereen die van gerechtigheid houdt.
Het Gevangenentransportvoertuig en de ATV zorgen voor spannende achtervolgingen.
Vang de boeven met handboeien en breng ze terug naar de gevangenis.
Met accessoires zoals een ketting met kogel en een sleutel om de gevangenisdeur te openen.
Bestel nu en maak de stad veiliger!

Waar is LEGO Gevangenentransport 60043 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60043
lego insiders punten icoon
0
punten

Hey jij daar! Sta jij altijd aan de kant van gerechtigheid en wil jij graag boeven vangen? Dan hebben wij de perfecte LEGO set voor jou! Maak kennis met het Gevangenentransportvoertuig, inclusief een politieagent en twee boeven minifiguren met coole accessoires zoals handboeien, een koevoet en een walkietalkie.

Maar let op! Een boef op een snelle ATV heeft het gepantserde transportvoertuig onderschept en de gevangene bevrijd. Dit kan niet zomaar gebeuren! Jij als politieagent moet snel handelen en de boeven weer terugbrengen naar de gevangenis. Maak een U-bocht in je transportvoertuig, haal de boeven in en sla ze in de boeien. Pas op voor de ketting met enterhaak van de ATV, die kan je in de weg zitten tijdens je missie.

Het gepantserde Gevangenentransportvoertuig is uitgerust met een grote deur aan de achterkant, een dakluik, 2 cabinedeuren binnenin en 2 tralies aan de zijkant. Deze tralies kunnen worden losgetrokken om de gevangene te bevrijden. Maak de ketting vast aan de tralies en trek deze los om de gevangene te bevrijden. Jaag daarna achter de boeven aan in de ATV en leg ze in de boeien.

Deze set bevat niet alleen het gepantserde Gevangenentransportvoertuig en de ATV maar ook accessoires zoals een ketting met zware kogel en een sleutel om de gevangenisdeur te openen. Met deze set kan jij avonturen bedenken waarin jij als politieagent de boeven op de hielen zit en zo de stad veiliger maakt.

Het Gevangenentransportvoertuig is 15 cm lang, 7 cm hoog en 6 cm breed en de ATV is 6 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. Met deze set kan jij je eigen spannende achtervolgingsverhaal verzinnen en geeft het jou urenlang speelplezier. Doe mee met de strijd tegen criminaliteit en zet deze set op je verlanglijstje. Bestel hem nu en heb een veilige stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40550

Knabbel & Babbel

foto van lego set41165

Anna’s kano-expeditie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.