Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiepatrouille 60045

De LEGO set 60045 is een spannende politieachtervolging op het water.
Met een politiebusje, een mobiel bewakingsstation, politie- en boevenbootjes en een vuurtoren schuilplaats, biedt deze set alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier.
Het bevat ook 3 minifiguren en diverse accessoires om het spel nog realistischer te maken.
Word lid van de LEGO Police Force en beleef spannende avonturen! Bestel vandaag nog en ontvang de set morgen al in huis.

Waar is LEGO Politiepatrouille 60045 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
408
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60045
lego insiders punten icoon
0
punten

Opgelet, opgelet! Een boef is er met het gestolen geld vandoor in zijn bootje! Maar geen zorgen, de politiepatrouille is onderweg om hem te pakken te krijgen. Spring in het politiebusje en rijd zo snel mogelijk naar de haven. Daar staat het mobiele bewakingsstation al klaar om je te helpen de boef op te sporen. Koppel de aanhanger los en zet de politieboot in het water met behulp van de lier. Nu ben je klaar voor een snelle achtervolging over het water!

De spanning stijgt als de boef zijn schuilplaats probeert te bereiken in een verlaten vuurtoren. Daar wil hij zijn buit onder de vloer verstoppen. Maar jij en je team zijn hem te slim af en jagen hem op. Zorg ervoor dat de boef niet kan ontsnappen en neem hem mee naar de gevangenis.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om deze spannende achtervolging na te spelen. Met 3 minifiguren, waaronder 2 politiemannen en een boef, en diverse accessoires zoals handboeien, verrekijker en walkietalkie, voel je je echt onderdeel van het politiekorps.

Het politiebusje heeft brede banden en ruimte voor het mobiele bewakingsstation en met de afkoppelbare aanhanger en werkende lier kan je de politieboot gemakkelijk te water laten. Het bewakingsstation heeft zelfs een inklapbare satellietschotel!

En wat denk je van de drijvende politie- en boevenbootjes? Het politiebootje heeft zelfs een kantelbare motor, voorruit en een draaibaar zoeklicht om de boef goed in de gaten te houden. En als klap op de vuurpijl kan de vuurtoren schuilplaats ook nog eens geheime bergplaatsen verbergen.

Met deze set kan je je fantasie de vrije loop laten en beleef je spannende avonturen als politieagent. Achtervolg de boef over het water en neem hem mee naar de gevangenis. Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en biedt urenlang speelplezier.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de LEGO Police Force en koop nu deze fantastische set. Met het politiebusje, bewakingsstation, politie- en boevenbootjes en een vuurtoren schuilplaats is er altijd wel iets te beleven. Bestel vandaag nog en speel morgen al je eerste achtervolgingsscène!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40550

Knabbel & Babbel

foto van lego set854050

Snowman & Reindeer Duo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.