Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Treinstation 60050

Met LEGO set 60050 bouw je het bruisende LEGO City Treinstation.
Het station is voorzien van een hoofdingang, een geldautomaat, een winkel en een kiosk.
Het bevat ook een taxi, spoorrails en accessoires.
Beleef urenlang bouw- en speelplezier met deze set.
Ga snel aan de slag en creëer je eigen avonturen in LEGO City Treinstation!

Waar is LEGO Treinstation 60050 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 109.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
423
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60050
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom op het bruisende LEGO® City Treinstation, waar altijd iets te beleven valt! Ga snel in de taxi en laat je brengen naar deze plek vol actie. Bij aankomst lopen de reizigers de trap op en gaan de deuren open. Ze kijken snel op de grote klok die aan het plafond hangt en checken de dienstregeling naast de geldautomaat om te weten naar welk perron ze moeten gaan. Wachtende passagiers kunnen bij de LEGO® City winkel iets voor onderweg kopen, zoals een cool stuk LEGO.

Ben je toe aan iets lekkers? Ga dan snel naar de kiosk waar je een heerlijk croissantje of pizza kunt krijgen en een verfrissend drankje. Het menu hangt boven de toonbank. Op het perron staan gezellige bankjes waar je al dat lekkers kunt opeten en -drinken. Vergeet niet te genieten van de sfeer die dit drukke treinstation uitstraalt. Inclusief 5 minifiguren: conductor, perronchef, taxichauffeur en 2 reizigers.

Dit unieke treinstation heeft enorm veel te bieden. Je vindt er onder andere een hoofdingang met een prachtige trap, beweegbare transparante deuren, een geldautomaat, een dienstregeling, een LEGO® City winkel met LEGO City-producten, een toonbank en een kassa, en natuurlijk een kiosk met koffiemachine, kassa, 4 verschillende drankjes, 2 menuborden, een croissant en pizza. Op het perron is er een spooroverkapping, een klok, een trap, 2 stoelen, een fiets, een fietsenstalling, 2 monitors, 2 veiligheidscamera's en 2 vuilnisbakken. Inclusief een stoere gele taxi en 4 koppelbare spoorrails.

Daarnaast zijn er nog talloze accessoires zoals een koffer, een krant, een worstje en een treinconducteur-bord. Parkeer de taxi voor de hoofdingang, kijk op de dienstregeling en de stationsklok, koop een heerlijk croissantje en een drankje in de kiosk, ga lekker zitten op een van de bankjes op het perron en lees de krant. Het stationsgebouw is maar liefst 13 cm hoog, 50 cm breed en 21 cm diep. De taxi is 5 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed en de railelementen hebben ieder een lengte van 13 cm en een breedte van 6 cm.

Beleef nu zelf de drukte van het LEGO® City Treinstation en bouw alles op jouw manier! Naast alle reizigers en de stoere taxi, zijn er ook nog 4 koppelbare spoorrails en andere accessoires om het treinstation compleet te maken. Stap snel in en geniet van alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft. Gegarandeerd urenlang bouw- en speelplezier voor jong en oud! Dus waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag met deze geweldige LEGO® set en beleef jouw eigen avonturen in LEGO® City Treinstation!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.95 (24-05-2023) € 109.95 (24-05-2023) € 109.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75901

Mysterie-vliegtuig avonturen

foto van lego set5006492

Light Purple Micro Knob Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.