Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boomstammentransport 60059

De LEGO set 60059 is de ultieme uitdaging voor avonturiers en bouwers.
Bouw je eigen bomentransporttruck met een kraanarm en grijper om boomstammen te laden.
Met beweegbare onderdelen voor een realistische ervaring.
Inclusief houthakker minifiguren en accessoires.
Bestel nu en beleef het LEGO avontuur!

Waar is LEGO Boomstammentransport 60059 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
228
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60059
lego insiders punten icoon
0
punten

De ultieme uitdaging voor alle avonturiers en bouwers! Stap in de wereld van LEGO en maak kennis met de geweldige voertuigen serie, waarbij de bomentransporttruck absoluut niet mag ontbreken! Deze fantastische set biedt jou de mogelijkheid om een stoere bomenvervoerder te bouwen en zelf te besturen.

Je begint de bouw met het zagen van de boom met de kettingzaag. Het voelt ontzettend avontuurlijk om zelf de boom om te zagen en daarna de fijne details van de bomentransporttruck te bouwen. De kraanarm met sterke grijper is de ultieme tool om de boomstammen in te laden. Je ziet precies hoe sterk de kraanarm is wanneer je een grote boomstam optilt en in de laadbak plaatst.

Voordat je gaat rijden, vergeet je zeker niet om de boomstammen met de stevige kettingen goed vast te zetten. Wanneer je de bomentransporttruck hoort starten, voel je de opwinding van het avontuur en de volgende uitdaging als nooit tevoren. De set bestaat uit twee houthakker minifiguren die alles in goede banen leiden en beschikken over diverse accessoires, zoals een schep, een kettingzaag en oorbeschermers.

De bomentransporttruck is niet alleen ontzettend stoer, maar bevat ook nog eens bedieningsfuncties voor de kraan. Hiermee laad je de boomstammen nog gemakkelijker in. De kraanarm, grijper en kettingen zijn allemaal beweegbaar en zorgen ervoor dat dit model een ongelofelijke, realistische ervaring biedt. Eenmaal gebouwd, is de bomentransporttruck 10 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed.

De bomentransporttruck is onderdeel van de Geweldige Voertuigen serie en biedt de mogelijkheid om alle andere coole modellen te verzamelen en te bouwen. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van LEGO en beleef de avonturen die jij wilt! Of je nu een volwassene of een jongere bent, deze set biedt je de uitdaging en de opwinding die je zoekt.

Bestel jouw bomentransporttruck nu en begin aan het avontuur! Of geef het cadeau aan iemand die gek is op bouwen en avontuur. Het is het ideale cadeau voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de magie van de LEGO wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60015

Kustwacht vliegtuig

foto van lego set40586

Verhuiswagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.