Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autotransport 60060

Met de LEGO City Autotransportset 60060 kunnen kinderen hun eigen autodealer spelen en raceauto's vervoeren.
De set bevat een vrachtwagen met beweegbare onderdelen en 2 minifiguren.
Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie om je stad compleet te maken.
Een creatieve en avontuurlijke ervaring voor jong en oud.

Waar is LEGO Autotransport 60060 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
350
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60060
lego insiders punten icoon
0
punten

Met de LEGO® City Autotransportset 60060 kun je de meest spectaculaire raceauto's vervoeren! Breng ze naar de autodealer en zorg dat ze veilig en wel aankomen. Deze indrukwekkende autotransport vrachtwagen heeft alles wat je nodig hebt om je auto's helemaal naar hun bestemming te brengen.

Met deze set kun je de aanhangwagen loskoppelen en de rijplaten omlaag brengen zodat de sportieve raceauto’s er gemakkelijk uit kunnen worden geladen. Als de klant het formulier op het klembord heeft ondertekend, laat je de platen weer omhoog komen en koppel je de aanhanger weer vast. Dan ben je klaar om de volgende lading auto's op te halen!

Deze set heeft 2 minifiguren, namelijk een chauffeur en een autodealer die je helpen om de wonderen van de LEGO® stad te verkennen. Beide minifiguren hebben diverse accessoires zoals gereedschap, een klembord en een zakenkoffer om de handel ook veilig mee te nemen.

De Autotransport vrachtwagen is ontworpen met deuren die kunnen worden geopend, beweegbare rijplaten en afkoppelbare aanhanger. De sportieve raceauto’s zijn zo cool dat je ze onmiddellijk op de racebaan wilt gebruiken! Ze zijn klein maar fijn en zijn perfect voor het bouwen van een racecircuit.

Als je alle modellen uit de geweldige Voertuigen serie verzamelt, kun je je autodealer van al het moois voorzien voor zijn handel. Maak gebruik van je fantasie en creëer je eigen legendarische stad waar de coolste auto’s kunnen rijden. Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die dol zijn op LEGO®, speelgoedauto's en races.

Met de LEGO® City Autotransportset 60060 kun je kinderen stimuleren om hun eigen bouwwereld te creëren. Met behulp van eigen fantasieën kunnen kinderen hun eigen droomwensen bouwen en ervaren tot echte werkelijkheid. Met LEGO® City kunnen kinderen hun eigen avontuur te ontdekken, zichzelf te leren kennen en de verbeelding te gebruiken.

De Autotransport vrachtwagen is 9 cm hoog, 34 cm lang en 6 cm breed en past perfect in de wereld van LEGO® City. De sportieve raceauto's zijn 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Verzamel ook alle andere coole modellen uit de Geweldige Voertuigen serie en maak je stad compleet.

In conclusie is de LEGO® City Autotransportset 60060 een uitzonderlijke manier om kinderen en volwassenen te betrekken bij hun verbeelding en hen een geweldige creatieve ervaring te geven. Het is de beste manier om hun ongekende passie en energie te kanaliseren in iets schitterends en fantastisch!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (24-05-2023) € 24.95 (24-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40591

Death Star II™

foto van lego set5006176

Magneetset – geel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.