Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO J.B.'s spooklab 70418

Maak je LEGO creaties tot leven met set 70418 J.
B.
's spooklab uit de Hidden Side serie.
Met behulp van augmented reality via de Hidden Side app kun je een virtuele wereld verkennen.
Bouw het laboratorium en voeg coole technische snufjes toe.
Deze must-have set bevat 3 minifiguren en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.
Download de app en ontdek de Hidden Side van LEGO! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO J.B.'s spooklab 70418 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70418
lego insiders punten icoon
150
punten

Laat je verbeelding de vrije loop met LEGO set 70418 J.B.'s spooklab uit de Hidden Side serie. Met deze set breng je jouw LEGO creaties tot leven met behulp van augmented reality via de Hidden Side app. Voeg een nieuwe dimensie toe aan jouw speelervaring en ontdek de verborgen kanten van jouw LEGO sets. Met de app scan je het model en verschijnt er een virtuele wereld omheen die je kunt verkennen en ontdekken.

J.B.'s spooklab is een must-have voor jonge bouwers die dol zijn op wetenschap en avontuur. Vlieg mee met de gekke wetenschapper J.B. en help hem bij zijn onderzoek naar spoken en andere mysterieuze verschijnselen. Bouw het laboratorium en voeg er allerlei coole technische snufjes en wetenschappelijke apparatuur aan toe. Er is zoveel te doen en te ontdekken dat je urenlang fantasievol kunt spelen.

De set bevat 3 minifiguren: Jack Davids, J.B. en Douglas Elton, plus Spencer, het schattige spookhondje van Davids. Met deze figuren kun je hele verhalen verzinnen en gave avonturen beleven. Speel met de fysieke set en laat deze vervolgens tot leven komen met de augmented reality van de Hidden Side app. Het model reageert op jouw bouwwerkzaamheden en het spook dat het lab onveilig maakt, zodat je het spel altijd vers kunt houden.

Ga mee op spokenjacht in het fictionele stadje Newbury met de Hidden Side serie. In dit stadje rondwaren allerlei spoken die je moet verslaan om de stad veilig te houden. De sets van LEGO Hidden Side combineren fysieke LEGO modellen met een volledig interactieve speelervaring via augmented reality. Met deze serie beleef je de spannendste avonturen en ontdek je een hele nieuwe dimensie in het spelen met LEGO.

Ontdek nu deze spannende nieuwe manier van spelen met LEGO Hidden Side en bouw je eigen J.B.'s spooklab. Download de Hidden Side app en beleef talloze mysteries, voorwerpen om te vinden, spoken om te verslaan en sterke spokenbazen om het tegen op te nemen. Met de app wordt de speelervaring nog realistischer en verandert de wereld om je heen. Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en laat jouw LEGO model tot leven komen! Vergeet niet om te controleren of jouw tablet of smartphone compatibel is met de app op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten altijd toestemming vragen aan hun ouders voordat ze online gaan.

Met een hoogte van ca. 13 cm, een breedte van 18 cm en een diepte van 9 cm is J.B.'s spooklab precies de juiste grootte voor fantasievolle avonturen en wetenschappelijke experimenten in jouw eigen laboratorium. Bouw het zelf en laat het tot leven komen met de Hidden Side app. De set is geschikt voor jonge bouwers vanaf 8 jaar en biedt urenlang vermaak voor jong en oud. Mis deze unieke speelervaring niet en verken de Hidden Side van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10735

Politietruck achtervolging

foto van lego set79116

Big Rig Sneeuwontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.