Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerkhofmysterie 70420

Ga op een spookachtig avontuur met LEGO set 70420 Kerkhofmysterie! Met een interactieve speelervaring door middel van augmented reality, kun je spokenjagen en mysteries oplossen met de Hidden Side app.
Bouw het griezelige kerkhof met draaibaar standbeeld, open graf en verstelbare spookboom.
Versla spoken met Jack Davids, Parker L.
Jackson, Mr.
Branson en spookhondje Spencer.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, is deze set een must-have voor elke LEGO-liefhebber en spokenjager.

Waar is LEGO Kerkhofmysterie 70420 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
335
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70420
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar voor een spookachtig avontuur? Met de LEGO® Hidden Side™ 70420 Kerkhofmysterie speelset kunnen jongeren en volwassenen op spokenjacht gaan en de leukste avonturen beleven! Deze geweldige speelset combineert een bouwbaar LEGO model met augmented reality, waardoor je een volledig interactieve speelervaring kunt ontdekken. Download de Hidden Side app en scan het model met je smartphone om het tot leven te laten komen. Word getrakteerd op een geheel nieuwe manier om met je bouwstenen te spelen en ga op spokenjacht!

De Hidden Side app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mysteries om op te lossen. Ontdek coole voorwerpen, speel spelletjes, verzamel spoken en neem het op tegen een unieke spokenbaas in elke set! Bouw samen met je vrienden en familie en ontdek wie de beste spokenjager van jullie allemaal is!

Deze set zit boordevol griezelige kerkhofdetails, waaronder een draaibaar standbeeld, een graf dat open kan en een spookboom met verstelbare armen. Daarnaast bevat het ook een hondenfiguur, een figuur van een tuinman en minifiguren van een jongen en een meisje. Ga samen met Jack Davids en Parker L. Jackson op spokenjacht en gebruik Mr. Branson en Spencer, het spookhondje van Davids, om de spoken te verslaan. Beleef de leukste spokenjacht-avonturen met deze set!

De LEGO® Hidden Side™ speelsets spelen zich af in het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Met de sets kunnen kinderen (en volwassenen!) op spokenjacht gaan en de spannendste avonturen beleven waarbij de fysieke LEGO modellen worden gecombineerd met een volledig interactieve speelervaring met augmented reality. Speel en bouw met de fysieke set en laat deze vervolgens tot leven komen door er via de app naar te kijken en ermee te spelen.

De LEGO® Hidden Side™ app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in iedere set een unieke spokenbaas. Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen beleven, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). De app is compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten, dus controleer op www.LEGO.com/devicecheck of jouw apparaat geschikt is. Vergeet niet om toestemming te vragen voordat je online gaat!

Deze set wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 7 jaar en is ca. 14 cm hoog, 32 cm breed en 10 cm diep. Het is een geweldige set om te geven als cadeau voor Halloween, verjaardagen of andere gelegenheden. Zowel jongeren als volwassenen zullen gegarandeerd genieten van een spookachtig avontuur met deze set!

Dus waar wacht je nog op? Ga op spokenjacht en beleef de leukste avonturen met de LEGO® Hidden Side™ 70420 Kerkhofmysterie set! Met de combinatie van bouwen, spelen en augmented reality is deze set een must-have voor iedere LEGO-liefhebber en spokenjager!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40594

Huizen van de wereld 3

foto van lego set5006929

4-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.