Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paranormale interceptiebus 3000 70423

Ontdek de LEGO Hidden Side set 70423 Paranormale interceptiebus 3000.
Deze speelset biedt een spannende en interactieve speelervaring, waarbij je spoken kunt jagen in het fictionele stadje Newbury.
Gebruik de Hidden Side app om het model tot leven te brengen en de omgeving te verkennen.
Verzamel spoken, los mysteries op en beleef avonturen met verschillende personages.
Ontdek de spannende wereld van Newbury en download de app voor de ultieme speelervaring.

Waar is LEGO Paranormale interceptiebus 3000 70423 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
689
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70423
lego insiders punten icoon
487
punten

Heb jij altijd al willen jagen op spoken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Maak kennis met de LEGO® Hidden Side™ 70423 Paranormale interceptiebus 3000 speelset. Dit supersonische schoolbusspeelgoed is perfect voor kinderen én volwassenen die van snelle, spannende speelervaringen houden. En het beste van alles? Met de Hidden Side app scan je het model met je telefoon en komt het tot leven in de app! Beweeg je telefoon en ontdek hoe de verborgen omgeving rondom het model steeds verandert.

Met LEGO Hidden Side introduceert LEGO een volledig nieuwe manier van spelen. Deze schoolbusspeelset heeft allerlei gave technische details, zoals een uittrekbaar commandocentrum en uitklapbare speelgoedkanonnen, voor urenlang creatief speelplezier. De bouwset is inclusief zes minifiguren: Jack Davids met smartphone en het meisje Parker L. Jackson met smartphone, techwonder J.B., wegwerkers Nanna en Bill, plus Spencer, het schattige spookhondje van Davids. Samen beleven zij de leukste avonturen die jij kunt bedenken.

Maar dat is nog niet alles. De Paranormale interceptiebus 3000 is onderdeel van de LEGO Hidden Side speelsets, die zich afspelen in het fictionele stadje Newbury. In dit stadje dwalen spoken door gebouwen en jagen ze mensen de stuipen op het lijf. Kinderen kunnen op spokenjacht gaan en de spannendste avonturen beleven waarbij fysieke LEGO modellen worden gecombineerd met een volledig interactieve speelervaring met augmented reality.

Download de LEGO Hidden Side app op je tablet of smartphone en ontdek de spannende en spookachtige verborgen kant van de set. De app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mysteries om op te lossen, coole voorwerpen om te vinden, spelletjes om te spelen, spoken om te verzamelen en in elke set een unieke spokenbaas om het tegen op te nemen, zoals Spewer. Zo blijft het spel spannend en uitdagend en zijn er telkens nieuwe avonturen te beleven.

Dankzij de augmented reality speelervaring biedt LEGO Hidden Side kinderen een volledig nieuwe manier om met hun bouwstenen te spelen. Verander iets aan het model en er gebeurt ook in de app van alles. Dit maakt het spel extra spannend en uitdagend. Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen ontdekken, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). De Paranormale interceptiebus 3000 is ongeveer 15 cm hoog, 10 cm breed en 29 cm lang.

Dus waar wacht je nog op? Ga op spokenjacht met de LEGO® Hidden Side™ 70423 Paranormale interceptiebus 3000 speelset en ontdek de spannende wereld van Newbury. Verzamel spoken, los mysteries op en beleef de leukste avonturen met jouw favoriete personages. Maar let op! Er zit altijd wel weer een nieuwe uitdaging of spokenbaas om de hoek. Zorg dat je er klaar voor bent en download de app voor de ultieme speelervaring. Succes met jagen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40595

Eerbetoon aan Galileo Galilei

foto van lego set5005906

Rode, blauwe en gele ophanghakenset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.