Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spookexpress 70424

De LEGO® Hidden Side™ 70424 Spookexpress is een spannende treinspeelset met augmented reality.
Met de bijbehorende app kunnen kinderen de trein tot leven brengen en puzzels oplossen, voorwerpen verzamelen en spokenjagen.
Deze set bevat vijf minifiguren en coole details om de spoken te slim af te zijn.
Bestel nu en beleef het spookachtigste avontuur ooit!

Waar is LEGO Spookexpress 70424 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
698
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70424
lego insiders punten icoon
637
punten

Maak je klaar voor het spookachtigste avontuur ooit met LEGO® Hidden Side™ 70424 Spookexpress. Dit innovatieve speelgoed combineert een bouwbaar LEGO model met augmented reality, waardoor kinderen een volledig interactieve speelervaring beleven. Download de Hidden Side app en scan de Spookexpress met je telefoon om het model tot leven te laten komen. Als je iets aan het model verandert, verandert ook de mysterieuze digitale wereld in de app. Los puzzels op, verzamel coole voorwerpen, speel spelletjes en jaag op stuntrijders en spoken voor urenlang speelplezier.

De LEGO® Hidden Side™ sets spelen zich af in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dwalen en de bewoners de stuipen op het lijf jagen. De Spookexpress is een coole treinspeelset die je meeneemt op een angstaanjagende spokenjacht. Bedien het 'spokenverdrijvende' kanon, zoek naar verborgen spullen en red de conductrice van de boosaardige spoken die haar gevangen houden.

De Spookexpress set wordt geleverd met vijf minifiguren, waaronder de helden Jack en Parker met hun smartphones om de digitale wereld te verkennen, techwonder J.B., conductrice Mw. Santos en kaartjesverkoper Chuck. De trein heeft veel coole hightech details om de spoken te slim af te zijn, zoals uitschuifbare spookvleugels, een ruimte om spoken te ontsnappen en een 'spokenverdrijvend' kanon om spoken weg te jagen en het treinstation weer in zijn oude glorie te herstellen.

LEGO Hidden Side is een compleet nieuwe manier om te spelen met LEGO stenen en maakt gebruik van augmented reality technologie die je meeneemt van de fysieke wereld naar de digitale wereld en terug. De app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mysteries en spoken om te verzamelen, en elke set heeft zijn eigen unieke spokenbaas om tegen te vechten. Met LEGO Hidden Side verleg je de grenzen van je verbeelding en beleef je urenlang fantasierijk en interactief speelplezier.

Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen beleven, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). Controleer op www.LEGO.com/devicecheck of je apparaat compatibel is. Kinderen moeten toestemming vragen voordat ze online gaan en kunnen met deze set hun creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen terwijl ze een spannende speelervaring beleven.

Kortom, de LEGO® Hidden Side™ 70424 Spookexpress is een geweldige treinspeelset die perfect is voor kinderen die van uitdaging en avontuur houden. Download de app, scan de set en beleef een unieke, interactieve speelervaring die je meeneemt naar een wereld vol spanning en geheimen. Bestel nu en beleef het spookachtigste avontuur ooit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (25-05-2023) € 69.95 (25-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10623

LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large

foto van lego set5006616

Brick Bookrack – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.