Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Newbury Spookschool 70425

De LEGO set 70425, De Newbury Spookschool, is een interactieve speelervaring in de mysterieuze world van LEGO Hidden Side.
Met de gratis app breng je de set tot leven en ontdek je de verborgen geheimen.
Bouw de spookschool met acht figuren en talloze details, en laat je kinderen genieten van fantasierijk speelplezier.
Beleef samen avonturen in het stadje Newbury, maar let op: de app en een compatibele smartphone of tablet zijn vereist.

Waar is LEGO De Newbury Spookschool 70425 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 104.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1474
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70425
lego insiders punten icoon
975
punten

Stap binnen in de mysterieuze wereld van LEGO® Hidden Side™ met de spookachtige en spannende 70425 De Newbury Spookschool bouwset! Deze set is niet zomaar een standaard LEGO set, maar een meeslepende en interactieve speelervaring die jong en oud zeker zal bevallen. Bouw deze prachtige spookschool en ontdek de verborgen geheimen die erachter schuilen.

Met de bijbehorende app die je gratis kunt downloaden, breng je de LEGO set tot leven en beleef je een geheel nieuwe manier van bouwen. Kijk hoe de spoken tevoorschijn komen en de school betreden. Houd je ogen open, want je weet nooit wat er om de hoek gebeurt!

Laat je kinderen urenlang genieten van fantasierijk speelplezier terwijl ze de school bouwen en de spoken proberen te verslaan. Inclusief acht figuurtjes, zoals de slimme Jack Davids met zijn smartphone, en zijn partner in crime Parker L. Jackson, leerlingen Paola en Wade, de bloedmooie Rose Davids en schooldirecteur Dhr. Clarke. Ook de schattige spookhond Douglas Elton en zijn spookvriend, Spencer, maken deel uit van deze set.

De Newbury Spookschool bevat talloze details die de verbeelding van je kinderen stimuleren, zoals een verborgen kamer, een bushalte aan de voorkant, een computerlokaal, een bibliotheek, een toilet, een scheikundelokaal en een klokkentoren. Deze school kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een spookschool, wat garant staat voor spannende avonturen en mysterieuze wendingen.

De LEGO® Hidden Side™ speelsets spelen zich af in het mysterieuze stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Deze set brengt dit stadje met zijn geheimen tot leven en laat je het avontuur samen met je kind aangaan.

Kortom, laat je kinderen zichzelf verliezen in de wereld van LEGO® Hidden Side™ 70425 De Newbury Spookschool en beleef een magische en interactieve speelervaring die je niet snel zult vergeten. Let op: Om de app te kunnen gebruiken, heb je een compatibele smartphone of tablet nodig die niet bij de set is inbegrepen en kinderen moeten altijd toestemming vragen voordat ze online gaan.

Kies voor de LEGO® Hidden Side™ bouwset 70425 De Newbury Spookschool en laat je kinderen spelenderwijs ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 104.95 (25-05-2023) € 104.95 (25-05-2023) € 104.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40723

Spelen met braille – Italiaans alfabet

foto van lego set5005877

LEGO® Captain Marvel-poster 1 van 3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.