Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Welkom bij Hidden Side 70427

De LEGO set 70427 biedt een unieke augmented reality-ervaring waarbij de fysieke en digitale wereld samenkomen.
Met de bijbehorende app kunnen spelers spokenjachten doen en mysteries oplossen.
Het speelgoed is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zorgt voor urenlang speelplezier.
Bestel nu de set en ontdek je eigen spookachtige wereld!

Waar is LEGO Welkom bij Hidden Side 70427 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
189
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70427
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij Hidden Side, waar de fysieke wereld en de digitale wereld samensmelten tot een waanzinnige single- of multiplayer-ervaring met augmented reality (AR)! Dit creatieve LEGO-speelgoed is niet alleen leuk om mee te bouwen, maar biedt ook een unieke game-ervaring die gebruikmaakt van de bijbehorende app. Het Welkom bij Hidden Side (70427) spokenjachtspeelgoed is perfect voor fans van virtual reality en games, jongeren én volwassenen.

Bouw je eigen spookachtige wereld met LEGO Hidden Side

Stap binnen in het spannende en mysterieuze universum van LEGO Hidden Side, waar spoken door de gebouwen van het fictieve stadje Newbury dolen en de mensen de stuipen op het lijf jagen. Met het Welkom bij Hidden Side model duik je in een spookachtige wereld vol geheimen en uitdagingen. Ontdek de verborgen mysteries van deze digitale en creatieve speelervaring, waarbij je met behulp van je smartphone of tablet de spookboom scant om een heel nieuwe dimensie aan het spel toe te voegen.

Ga op spokenjacht en los spannende mysteries op

Of je nu alleen speelt of met vrienden, het digitale interactieve bouwspeelgoed zorgt voor urenlang speelplezier en avontuur. Gebruik de app om de digitale wereld te ontdekken, missies te voltooien en eindbaasspook Lady E. te verslaan! Met de 4 minifiguren, waaronder spokenjager Jack en de bezeten Axel Chops, Scrimper en Waylon, zijn er genoeg mogelijkheden voor fantasierijke rollenspellen.

Gemakkelijk te bouwen, onweerstaanbaar om te spelen

Met de LEGO Hidden Side bouwsets krijg je meer dan alleen een speelgoedmodel. Je krijgt een hele beleving, waarin bouwen en spelen hand in hand gaan. De app en de AR-technologie voegen een extra dimensie toe aan het fysieke bouwwerk, zodat je meer kunt doen dan alleen maar bouwen. Je kunt beleven! Het enige wat je nodig hebt is wat geduld, een smartphone of tablet die geschikt is voor de app en, natuurlijk, deze geweldige LEGO Hidden Side-set!

Gezond verstand met betrekking tot online gaming

We willen dat je kinderen online veilig zijn en daarom raden we aan dat ouders toezicht houden op hun kinderen terwijl ze online zijn. Dit is de perfecte gelegenheid om samen een leuke tijd te hebben en ervoor te zorgen dat je kleintjes zich veilig en opgevangen voelen terwijl ze op spokenjacht gaan!

Bestel nu jouw LEGO Hidden Side Welkom bij Hidden Side (70427) set

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor kinderen, of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve activiteit, dan is de LEGO Hidden Side-serie perfect voor jou. Dit interactieve model van de spookboom is een geweldige aanvulling op je LEGO-collectie en biedt een ongekende speelervaring. Bestel vandaag nog de Welkom bij Hidden Side-set (70427) en ga op spokenjacht in jouw eigen huiskamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70421

El Fuego's stunttruck

foto van lego set5005587

LEGO® Minifigure Beach Tote

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.