Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jacks strandbuggy 70428

De LEGO Hidden Side Jacks strandbuggy (70428) combineert fysiek en digitaal spel.
Met de bijgeleverde minifiguren kan er rollenspel gespeeld worden en met de gratis Hidden Side AR-app kunnen kinderen de digitale wereld ontdekken.
Het model is ongeveer 10 cm hoog en 11 cm lang.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is ideaal voor LEGO fans en gameliefhebbers.
Het LEGO Hidden Side universum wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud en evenementen voor eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Jacks strandbuggy 70428 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
170
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70428
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de wereld van Hidden Side, waar de fysieke en digitale wereld samenkomen! Met de LEGO Hidden Side Jacks strandbuggy (70428) kunnen kinderen de mysterieuze digitale wereld ontdekken door met het fysieke model te spelen en de app te gebruiken. Met deze interactieve set is geen avontuur te eng en geen raadsel te moeilijk!

Verken de Hidden Side met Jacks strandbuggy
Achter Jacks strandbuggy schuilt een spookachtige, digitale wereld die je kunt onthullen door het model te scannen met de LEGO Hidden Side AR-app. Niet alleen kun je alleen spelen, maar je kunt ook online gaan en met vrienden op spokenjacht gaan of mysteries oplossen. En er is zelfs een eindbaas, Trucker Dale, op wie je het kunt opnemen! Met de drie bijgeleverde minifiguren kun je fantasierijk rollenspel spelen en eindeloos plezier hebben.

Een continu veranderende Hidden Side
LEGO Hidden Side combineert augmented reality (AR) met LEGO modellen, en de digitale wereld wordt voortdurend aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en speciale gebeurtenissen. Installeer de gratis Hidden Side AR-app en scan het model om het tot leven te brengen en een avontuur te starten!

Wat zit er in de doos?
Met deze LEGO Hidden Side set kunnen kinderen vanaf 7 jaar een coole strandbuggy bouwen en fysiek en digitaal spel combineren voor een fantastische single- of multiplayer-ervaring met AR. De set bevat een interactief Hidden Side strandbuggy-model met coole kenmerken en functies, plus minifiguren van Jack, Parker en de bezeten monteur Scott Francis. Er zijn geen batterijen nodig en de AR-app is geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten.

Ideaal voor virtual reality en gameliefhebbers
Dit LEGO Hidden Side speelgoed is perfect voor LEGO fans en kinderen die van virtual reality en games houden. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid! Het model van LEGO Hidden Side Jacks strandbuggy (70428) is ongeveer 10 cm hoog, 11 cm lang en 8 cm breed. In de doos en online vind je gemakkelijk te volgen instructies om deze bouwset met toegevoegde realiteit in elkaar te zetten.

Ontdek het fictieve stadje Newbury
Het LEGO Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De speelervaring met AR wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen zodat je nooit uitgespeeld raakt.

Hoogste kwaliteitsnormen
LEGO Hidden Side stenen en onderdelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep testen we de Hidden Side speelsets grondig om ervoor te zorgen dat elk van deze unieke sets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Scheur die zakken met stenen maar open, installeer de app en laat het plezier beginnen! Verken de Hidden Side en beleef een avontuur dat je nooit meer zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40579

Eiffels appartement

foto van lego set5005525

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - groen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.