Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO El Fuego's stuntvliegtuig 70429

Ontdek het interactieve LEGO Hidden Side universum met de El Fuego's stuntvliegtuig set (70429).
Scan het model met de gratis AR-app voor een single- of multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit.
Los mysteries op, ga op zoek naar spoken en neem het op tegen Harry Cane.
Geschikt voor LEGO fans en kinderen vanaf 7 jaar.
Batterijen zijn niet vereist.
Download nu de app en begin je avontuur!

Waar is LEGO El Fuego's stuntvliegtuig 70429 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
295
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70429
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij de LEGO Hidden Side, waar de fysieke en digitale wereld samenkomen in een griezelig leuke ervaring! Met de El Fuego's stuntvliegtuig set (70429) krijg je niet alleen een cool LEGO propellervliegtuig om te bouwen, maar ook geavanceerde app-technologie om een single- of multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit te creëren!

Interactief speelgoed
Achter El Fuego's stuntvliegtuig gaat een spookachtige digitale wereld schuil die je kunt ontdekken door het model te scannen met de LEGO Hidden Side AR-app. Dit interactieve speelgoed stelt kinderen in staat om op zoek te gaan naar spoken, mysteries op te lossen en het op te nemen tegen Harry Cane. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de minifiguren van het skelet El Fuego, Jack en Mary Breaksom!

Continu veranderende ervaring
LEGO Hidden Side sets combineren traditionele LEGO modellen met augmented reality om een onvergetelijke speelervaring te bieden. De inhoud van de app wordt regelmatig bijgewerkt, waaronder nieuwe spoken en speciale evenementen. Download de gratis Hidden Side AR-app en scan het model om het tot leven te laten komen!

Meer dan een vliegtuig
Met deze El Fuego's stuntvliegtuig set met augmented reality duiken jonge kinderen in een wereld waar fysiek en digitaal spel samenkomen. Naast het interactieve Hidden Side stuntvliegtuig bevat de set ook minifiguren van Jack, het skelet El Fuego en Mary Breaksom, plus een figuur van Spencer de hond. Scan het model en ga op zoek naar coole voorwerpen, los mysteries op en neem het op tegen spoken!

Geschikt voor LEGO fans en kinderen vanaf 7 jaar
Deze LEGO Hidden Side El Fuego's stuntvliegtuig set is geschikt voor LEGO fans en kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op creatieve en digitale speelmogelijkheden. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid. LET OP: de Hidden Side AR-app is alleen geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten, dus controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck voordat u begint.

Bouwplezier zonder batterijen
De Hidden Side AR-app maakt deze bouwset nog leuker, maar het vliegtuig kan zonder batterijen worden gebruikt. De eenvoudig te volgen bouwinstructies zijn ook online beschikbaar, dus laat het plezier beginnen! LEGO Hidden Side speelsets zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen en zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Het LEGO Hidden Side universum
Het fictieve stadje Newbury is het decor voor de LEGO Hidden Side, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De AR-speelervaring wordt regelmatig aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen. Bij de LEGO Groep testen we al onze stenen en onderdelen tot het uiterste om er zeker van te zijn dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Download de LEGO Hidden Side AR-app en ga op avontuur met El Fuego's stuntvliegtuig!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40460

Rozen

foto van lego set5005580

Bagagelabel LEGO® Bananenman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.