Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De duistere vuurtoren 70431

De LEGO Hidden Side set 70431, genaamd "De duistere vuurtoren", combineert fysiek en digitaal spelen voor een interactieve ervaring.
Met de bijbehorende AR-app kunnen kinderen mysteries oplossen en het opnemen tegen eindbaasspook Joe Ishmael.
De set bevat een vuurtorenmodel, een klif, rotsen, een steiger, een jetski en vijf minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO De duistere vuurtoren 70431 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
540
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70431
lego insiders punten icoon
375
punten

Ontdek een compleet nieuwe wereld met LEGO® Hidden Side en de set De duistere vuurtoren (70431)! Laat je creativiteit de vrije loop met deze interactieve bouwset die de fysieke en digitale wereld samenbrengt tot een waanzinnige single- of multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit. Scan het model met de gratis Hidden Side AR-app en ontdek een verborgen digitale wereld vol spannende mysteries die je met behulp van augmented reality kunt oplossen. Ga op spokenjacht, neem het op tegen eindbaasspook Joe Ishmael en ontdek samen met vrienden de eindeloze mogelijkheden van LEGO Hidden Side.

De speelset De duistere vuurtoren bevat een interactief Hidden Side vuurtorenmodel met een klif, rotsen en een steiger, plus een jetski en maar liefst vijf geweldige minifiguren: Jack, Parker, een skelet, Jennie Napo en Claus Stormward. Dankzij deze geweldige minifiguren kun je talloze rollenspellen bedenken en genieten van eindeloos LEGO speelplezier!

De Hidden Side AR-app opent een verborgen digitale wereld waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Met deze app kun je mysteries oplossen en het opnemen tegen eindbaasspook Joe Ishmael. En het mooie is dat deze speelervaring wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en speciale evenementen.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met deze LEGO Hidden Side speelset genieten van een meeslepende single- of multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit, waarin de fysieke en digitale wereld op ingenieuze wijze samensmelten. Het multifunctionele model van De duistere vuurtoren (70431) is ca. 29 cm hoog, 22 cm breed en 18 cm diep en biedt een oneindige bron van creativiteit en speelplezier.

Op zoek naar het ideale cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar voor een verjaardag of andere gelegenheid? Dit LEGO® Hidden Side speelgoed met AR is een geweldig cadeau voor LEGO fans en kinderen die dol zijn op virtual reality en games. Het bouwspeelgoed wordt geleverd zonder batterijen en de Hidden Side AR-app is geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck en vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouder(s) voordat je online gaat.

Het is heel eenvoudig om aan de slag te gaan met deze LEGO® Hidden Side bouwset met augmented reality. In de doos en online vind je gemakkelijk te volgen bouwinstructies. Maak de zakken met stenen open en het plezier kan meteen beginnen! LEGO Hoten Side AR-speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Bij de LEGO Groep wordt er voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige speelsets van de hoogste kwaliteit. Onze bouwstenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Daarom kun je altijd rekenen op de beste en meest duurzame speelervaring die er is.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de spannende wereld van LEGO® Hidden Side en De duistere vuurtoren (70431) en beleef eindeloos speelplezier met je vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006973

Sorting Box – Green

foto van lego set5007851

Brick Botanicals 1,000-Piece Puzzle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.