Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spookkermis 70432

Maak kennis met LEGO Hidden Side Spookkermis (70432), een interactieve bouwset met augmented reality.
Scan het model met de Hidden Side AR-app op je smartphone of tablet en de spookkermis komt tot leven.
Ga op spokenjacht, los mysteries op en strijd tegen de griezelige clown Tragico.
Met de achtbaan, vrije val en vijf minifiguren biedt deze set eindeloos speelplezier voor kinderen vanaf 8 jaar.
Geen batterijen nodig, compatibel met iOS en Android.
Perfect cadeau voor LEGO, virtual reality en game liefhebbers.

Waar is LEGO Spookkermis 70432 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
466
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70432
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom in de LEGO® Hidden Side wereld, waar fysiek en digitaal speelplezier samenkomen in een waanzinnige single- of multiplayer-ervaring! Laat je onderdompelen in de spookkermis (70432) en ontdek alle mysteries die deze spannende augmented reality-speelset te bieden heeft.

Deze interactieve bouwset combineert LEGO-modelbouw met een briljante app. Als je het model scant met een smartphone of tablet met de LEGO Hidden Side AR-app, komt de spookkermis tot leven. Ga op spokenjacht, los mysteries op en neem het op tegen de griezelige clown Tragico. Met de achtbaan, de vrije val en de vijf minifiguren is het bouw- en speelplezier eindeloos!

Het fictieve stadje Newbury is de thuisbasis van LEGO Hidden Side, waar spoken door gebouwen dwalen en mensen aan het schrikken maken. De digitale speelervaring met AR wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, personages en speciale evenementen. Zo blijft het spel altijd spannend en uitdagend!

Deze LEGO Hidden Side bouwset is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en biedt talloze creatieve speelmogelijkheden. Wat zit er allemaal in de doos? Een interactief model van de spookkermis met een achtbaan, een vrije val en minifiguren van Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top.

Op zoek naar een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op LEGO, virtual reality en games? Dan is deze set het ideale cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid!

De LEGO Hidden Side Spookkermis (70432) augmented reality-speelset heeft de ideale afmetingen van ongeveer 28 cm hoog, 35 cm breed en 27 cm diep. Bovendien heeft deze speelset geen batterijen nodig en is de Hidden Side AR-app compatibel met bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer vooraf wel even de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck.

Met de makkelijk te volgen instructies in de doos en online kan je kind al snel aan de slag. De LEGO Hidden Side bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle stenen en onderdelen consistent zijn en makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Bij de LEGO Groep hebben we alle stenen en onderdelen uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Hidden Side speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. En nu is het aan jou om te laten zien wat je in huis hebt!

Ervaar de spanning van de spookkermis in LEGO Hidden Side en laat je meevoeren in een continu veranderende speelervaring vol actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007158

Lego Tin Sign: RTW

foto van lego set5007844

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.