Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bovennatuurlijke racewagen 70434

Stap in de wereld van LEGO Hidden Side met de Bovennatuurlijke racewagen.
Bouw de auto en scan deze met je smartphone om de spookachtige digitale wereld te ontdekken.
Ga op spokenjacht en gebruik de coole functies van de auto.
Deze set is perfect voor LEGO en videogame fans en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
De set bevat ook minifiguren en de gratis Hidden Side AR-app is beschikbaar op bepaalde apparaten.
Ontdek de spannende wereld van LEGO Hidden Side met deze racewagenset!

Waar is LEGO Bovennatuurlijke racewagen 70434 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
244
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70434
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de mysterieuze wereld van LEGO® Hidden Side met deze spookachtige Bovennatuurlijke racewagen! Ontdek een wereld waar LEGO en augmented reality samenkomen om jou een fantastische spelervaring te geven die je nooit zult vergeten. Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder, maar ook volwassenen kunnen genieten van de innovatieve combinatie van fysiek bouwen en digitaal spelen.

Bouw deze gave racewagen en scan hem dan met je smartphone of tablet met de LEGO Hidden Side AR-app. Je zult versteld staan ​​van wat er gebeurt! De Bovennatuurlijke racewagen transformeert in een spookachtige wereld waar spoken rondzwerven en mysteries wachten om te worden opgelost. Ga op spokenjacht en neem het op tegen eindbaasspook Maxine Turbo met behulp van de verschillende coole functies en kenmerken van de auto.

De digitale wereld die in deze set wordt gecreëerd, is voortdurend aan het veranderen, met nieuwe inhoud, spoken en evenementen die regelmatig worden toegevoegd om je te blijven verrassen. Verzamel ook de minifiguren van Jack, Vaughn en een Schaduwloper en de figuur van Spencer de hond om je spookjachtteam compleet te maken!

De LEGO Hidden Side Bovennatuurlijke racewagen combineert het beste van beide werelden: traditioneel bouwen met LEGO-stenen en het plezier van het spelen van videogames! Het is het perfecte cadeau voor iedereen die houdt van LEGO, virtual reality en games. De set komt zonder batterijen, maar de gratis Hidden Side AR-app is beschikbaar voor bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck en vergeet niet om je ouder(s) om toestemming te vragen voordat je online gaat.

Het LEGO® Hidden Side universum bevindt zich in het stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Deze speelervaring met augmented reality is gegarandeerd een onvergetelijke en spannende ervaring voor jong en oud.

Elk onderdeel van de LEGO Hidden Side stenen en bouwstenen zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dus maak de zakken met stenen maar open en laat het plezier beginnen!

In deze set vind je alles wat je nodig hebt om te starten met deze unieke LEGO Hidden Side bouwervaring. De gemakkelijk te volgen instructies en de bijpassende app maken het gemakkelijk om te beginnen met bouwen en spelen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de spannende wereld van LEGO Hidden Side met deze fantastische Bovennatuurlijke racewagen set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40643

Maankonijn

foto van lego set5005522

LEGO® Girl Storage Head – Small

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.