Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Newbury verlaten gevangenis 70435

Ontdek de LEGO Hidden Side Set 70435: Newbury Verlaten Gevangenis.
Met deze interactieve AR-speelset kunnen kinderen mysteries oplossen, op spokenjacht gaan en het opnemen tegen het eindbaasspook Bart Chaney.
De set bevat drie minifiguren en een hondfiguur.
Dit is het perfecte cadeau voor kinderen die graag creatief spelen.
Bestel nu en beleef samen met je kind het plezier van dit hoogwaardige en veilige bouwspeelgoed.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Verkrijgbaar via LEGO.
com of bij je favoriete winkel.

Waar is LEGO Newbury verlaten gevangenis 70435 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
400
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70435
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap binnen in de spannende wereld van LEGO® Hidden Side en ervaar het beste van beide werelden: de fysieke en de digitale wereld smelten samen tot een adembenemende single- of multiplayer-ervaring met augmented reality. En met de Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset ontdek je een unieke manier van spelen met LEGO bouwspeelgoed en een app. Bereid je voor op een interactieve speelervaring die je nooit meer zult vergeten!

Ontdek een spectaculaire digitale speelervaring

In het LEGO Hidden Side universum ligt het stadje Newbury, waar spoken de gebouwen onveilig maken en de bewoners de stuipen op het lijf jagen. Met deze Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset kun je mysteries oplossen, op spokenjacht gaan en het opnemen tegen het eindbaasspook: Bart Chaney. Het model is voorzien van een gratis Hidden Side AR-app die je op je smartphone of tablet kunt gebruiken om de digitale wereld te openen. Scan simpelweg het digitaal interactieve model van de Newbury verlaten gevangenis en ontdek een speciale digitale omgeving.

Een AR-speelset volop actie voor kinderen

De Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset is niet alleen interactief, maar zit ook boordevol actie. Je kunt allerlei avonturen beleven met de drie minifiguren: Jack, Rami, El Fuego en het hondfiguur Spencer en Maximus. Deze AR-speelset biedt kinderen vanaf 7 jaar de mogelijkheid om volop te genieten van al het LEGO plezier. En als je de 'bezeten modus' activeert, word je verrast met nog meer interactieve mogelijkheden!

Een geweldig cadeau voor je kinderen

Ben je op zoek naar een cool cadeau voor de verjaardag van je kind? Of zoek je een cadeau voor een andere gelegenheid? LEGO® Hidden Side speelgoed met augmented reality is perfect voor kinderen die graag creatief spelen. Met de Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset kunnen kinderen hun creativiteit volledig de vrije loop laten terwijl ze mysteries oplossen en op spokenjacht gaan. Dus waar wacht je nog op? Het plezier kan meteen beginnen!

Hoogstaande kwaliteit en veiligheid

Bij LEGO® zijn we ontzettend trots op onze hoogstaande kwaliteit en veiligheid. Onze stenen en onderdelen worden zorgvuldig ontworpen en geanalyseerd, om de hoogste industriestandaarden te bereiken. Ze zijn niet alleen consistent en compatibel, maar ook gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset is geen uitzondering hierop, en je kunt erop vertrouwen dat het voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Actie, avontuur en mysterie wachten op je in het LEGO Hidden Side universum! Maak je klaar voor een waanzinnige single- of multiplayer-ervaring met augmented reality en ontdek een continu veranderende digitale speelwereld. Bestel de Newbury verlaten gevangenis (70435) speelset nu en beleef het plezier samen met je kind! Bouwspeelgoed zonder batterijen, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Verkrijgbaar via LEGO.com of jouw favoriete retailer.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10282

adidas Originals Superstar

foto van lego set40578

Broodjeszaak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.