Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mysterieus kasteel 70437

Ontdek de LEGO Hidden Side wereld met het Mysterieuze kasteel (70437) speelset.
Het kasteel komt tot leven met augmented reality en kinderen kunnen mysteries oplossen, spokenjacht gaan en het opnemen tegen het eindbaasspook The Maw.
De set bevat minifiguren van Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem en 2 Schaduwlopers.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Waar is LEGO Mysterieus kasteel 70437 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 86.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1035
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70437
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij gek op mysteries, avontuur en leuke digitale games? Dan moet je de LEGO® Hidden Side wereld ontdekken! In deze unieke wereld smelten fysiek en digitaal spel samen tot een waanzinnige single- of multiplayer-ervaring met augmented reality (AR). En met de LEGO Hidden Side Mysterieus kasteel (70437) speelset kun je dit zelf ontdekken.

Het mysterieuze kasteel is niet zomaar een bouwpakket. Het komt pas echt tot leven wanneer je het scant met een smartphone of tablet met de LEGO Hidden Side AR-app. Dan kunnen kinderen op ontdekkingstocht gaan, mysteries oplossen, op spokenjacht gaan en het opnemen tegen het eindbaasspook The Maw. Het model van het bezeten kasteel kan worden uitgevouwen voor rollenspellen boordevol actie met de minifiguren van Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem en 2 Schaduwlopers.

Maar dat is nog niet alles! Het LEGO Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Deze speelervaring met augmented reality wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, personages en speciale evenementen. Zo blijft het spelen steeds een nieuwe, spannende ervaring!

Deze LEGO® Hidden Side bouwset combineert de vrije, creatieve speelmogelijkheden van LEGO bouwspeelgoed met digitaal speelplezier, voor een spannende augmented reality-ervaring (AR) voor een of meerdere spelers. Ideaal voor kinderen vanaf 9 jaar.

Wat zit er in de doos? Een digitaal interactief LEGO® Hidden Side kasteelmodel met een heleboel met de hand te bedienen functies, waaronder een toegankelijke observatietoren, plus minifiguren van Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem en 2 Schaduwlopers.

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder voor een verjaardag of andere gelegenheid? Deze LEGO® Hidden Side speelset boordevol actie is een geweldig cadeau-idee voor LEGO bouwers en fans van virtual reality en games. Eenmaal gebouwd is deze LEGO® Hidden Side Mysterieus kasteel (70437) speelset met augmented reality ca. 34 cm hoog, 31 cm breed en 27 cm diep.

Bouwspeelgoed zonder batterijen. De Hidden Side AR-app is geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.

Het is heel eenvoudig om aan de slag te gaan met dit LEGO® Hidden Sidespeelgoed met augmented reality. In de doos en online vind je gemakkelijk te volgen instructies, dus maak de zakken met LEGO stenen maar open en laat het plezier beginnen!

De LEGO® Hidden Side bouw- en speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we onze stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke LEGO® Hidden Side speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de LEGO® Hidden Side wereld met het mysterieuze kasteel en beleef de leukste avonturen met augmented reality!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 86.95 (25-05-2023) € 86.95 (25-05-2023) € 86.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40174

LEGO® Iconische schaakset

foto van lego set5006935

4-Stud Storage Brick – Aqua Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.