Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuurmecha 70615

De LEGO set 70615 bevat de indrukwekkende Vuurmecha, verstelbaar en uitgerust met schieters en wapens.
Met 6 minifiguren, waaronder Kai en Zane, kan je spannende scènes uit DE LEGO NINJAGO FILM naspelen.
Deze set is een must-have voor fans van de film en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel nu en wees de ninja!

Waar is LEGO Vuurmecha 70615 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
944
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70615
lego insiders punten icoon
600
punten

Stap in de wereld van DE LEGO® NINJAGO® FILM™ en beleef spetterende actie met de Vuurmecha. Deze grote mecha is in allerlei standen verstelbaar en biedt plaats aan een minifiguur in de cockpit, waar je de controle hebt over de 2 schouderschijfschieters en 2 armen met niet-schietende vuurblasters. Doe je gordel om en ga op avontuur met 6 minifiguren, waaronder Kai en Zane die elk hun eigen wapens hebben, zoals Kai's katana's en Zane's pijl en boog.

De Vuurmecha is niet alleen uitgerust met indrukwekkende wapens en schieters, maar heeft ook verstelbare armen en poten, die je kan inzetten om de ultieme strijd te voeren tegen de krachten van het kwaad. Bovendien heeft deze mecha 2 vuurtanks met NINJAGO® symbolen en 2 vlaggen met samurai-opdruk, wat het geheel een stoere uitstraling geeft.

De zes verschillende minifiguren - Kai, Zane, Lauren, Henry, Hamerhoofd en Jelly - hebben elk hun eigen karakter en toebehoren. Zo heeft Hamerhoofd een vishamer en Jelly een viszooka als wapen, waarmee ze zichzelf kunnen verdedigen tegen de vijanden van de ninja's. En als kers op de taart krijg je er ook nog eens een ijshoorntje en waterijsje bij als accessoire-elementen.

Laat je fantasie de vrije loop en speel alle spannende scènes uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™ na met deze onmisbare Vuurmecha. Met een hoogte van circa 36 cm, lengte van 11 cm en breedte van 21 cm is deze mecha een echte blikvanger in je LEGO® collectie. Creëer je eigen verhaal en ga op avontuur met deze coole Vuurmecha, die je helemaal naar eigen wens kan aanpassen en verstellen.

Kortom, deze LEGO® set is een absolute must-have voor fans van DE LEGO® NINJAGO® FILM™ en voor iedereen die houdt van avontuur, actie en fantastische verhalen. Bestel hem nu en beleef de ultieme ninja-ervaring, die je helemaal in de ban zal houden en je volledig zal laten opgaan in de wereld van deze stoere en dappere krijgers. Met deze set heb je eindeloos speelplezier, alleen of samen met vrienden en familie. Be the ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (25-05-2023) € 69.95 (25-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70612

Groene ninja mecha draak

foto van lego set5005872

LEGO® 4-Stud Red Desk Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.