Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beschermer van de jungle 70778

Haal de jungle naar jouw LEGO collectie met set 70778.
Beschermer van de jungle is een krachtig BIONICLE figuur dat de natuur beschermt met wapens zoals een snelvuurwapen en Luchtelement-vlammenboog.
Pas op voor de Schedel Spin! De set is aanpasbaar en kan gecombineerd worden met andere sets voor nog grotere gevechten.
Met een hoogte van 15cm biedt de set uren speelplezier.
Bestel vandaag nog voor avontuur en actie in de jungle!

Waar is LEGO Beschermer van de jungle 70778 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70778
lego insiders punten icoon
0
punten

Haal de gave, ongetemde wildernis van de jungle naar jouw LEGO collectie met de waanzinnige set 70778 Beschermer van de jungle! Met dit BIONICLE® figuur sta jij klaar om de natuur te beschermen tegen indringers. Bewapend met een snelvuurwapen met munitie en een Luchtelement-vlammenboog met enorme vlammen, draai je de verstelbare ledematen in stoere vechtstanden. Maar pas op voor de donkerblauwe Schedel Spin die hinderlijk om je heen krioelt en je tweekleurige masker zomaar kan afwerpen!

De Beschermer van de jungle is gebouwd om intensief actiespel te doorstaan en is stevig genoeg voor elke titanische elementen-strijd. Je kunt hem op allerlei manieren aanpassen door de armen en benen in te stellen zoals jij dat wilt. En als je de set combineert met LEGO® BIONICLE® Lewa – meester van de jungle (setnr. 70784) worden de elementen-strijden nog groter en indrukwekkender. Volg gewoon de bouwinstructies die te vinden zijn op LEGO.nl/BIONICLE en ga eropuit voor de ultieme strijd!

Met een hoogte van 15cm is de Beschermer van de jungle een indrukwekkend figuur om aan je verzameling toe te voegen, en biedt hij vele uren speelplezier. Of je nu jong of oud bent, deze set is perfect voor iedereen die van actie, avontuur en junglethema's houdt. Ga de uitdaging aan en bescherm de natuur met deze onverschrokken krijger!

Maar pas op, want zoals bij alle LEGO sets geldt ook hier dat je verslaafd raakt aan het bouwen van de sets. Eenmaal begonnen wil je alles in elkaar zetten en testen of de LEGO figuur alle avonturen aan kan. Met de Beschermer van de jungle heb je urenlang speelplezier en kun je je fantasie de vrije loop laten gaan. Verzamel alle BIONICLE® figuren en worlds om nog meer jungle avonturen te beleven!

Als je van avontuur, actie en fantasie houdt, dan mag deze set zeker niet in je verzameling ontbreken. Bestel hem vandaag nog en begin aan je eigen beschermer van de jungle avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40514

Winters VIP-uitbreidingspakket

foto van lego set5008313

Space 1978-1992

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.