Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beschermer van het gesteente 70779

De LEGO set 70779, de Beschermer van het gesteente, is een stoere actiefiguur van 15 cm hoog.
Hij heeft verstelbare ledematen en wapens, zoals een zandstormblaster.
Hij moet het opnemen tegen de gevaarlijke Schedel Spin.
Deze set kan gecombineerd worden met andere BIONICLE sets voor een titanische elementen-veldslag.
De Beschermer van het gesteente is duurzaam en geschikt voor intensief actiespel.
Voeg deze actiefiguur toe aan je LEGO BIONICLE collectie en beleef spannende avonturen! Bestel hem vandaag nog.

Waar is LEGO Beschermer van het gesteente 70779 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70779
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef spannende avonturen in de wildernis van de BIONICLE wereld met de Beschermer van het gesteente! Deze machtige actiefiguur is de perfecte aanvulling op je LEGO® BIONICLE collectie. Met zijn verstelbare ledematen zet je hem in allerlei coole vechtstanden en met zijn reusachtige zandstormblaster ontketen je een wervelstorm van zand tegen je vijanden. Wees op je hoede voor de Schedel Spin die op de loer ligt bij de zandheuvels vlakbij het woestijndorp van de Beschermers. Stuur de Beschermer erop af om hem te verslaan!

Ontmoet de Beschermer van het gesteente

De Beschermer van het gesteente is een stoere actiefiguur van maar liefst 15 cm hoog en is voorzien van een BIONICLE hoofd met tweekleurig masker en afwerpfunctie, een BIONICLE omhulsel, zandstormblaster met enorme vlammen, een snelvuurwapen met munitie en verstelbare ledematen. Met deze krachtige uitrusting is hij klaar voor elke uitdaging in de wildernis.

Ga de strijd aan met de Schedel Spin

In de BIONICLE wereld is het niet altijd veilig en de Schedel Spin is daar het perfecte voorbeeld van. Deze donkerblauwe indringer ligt op de loer bij de zandheuvels en is een geduchte tegenstander voor elke Beschermer. Maar geen nood, met de Beschermer van het gesteente aan je zijde ben je klaar om hem te verslaan! Bestook hem met het snelvuurwapen en houd hem in bedwang met je zandstormblaster, maar wees wel op je hoede voor zijn masker-afwerpfunctie.

Draag bij aan een titanische elementen-veldslag

Ben je een echte BIONICLE fan en wil je meer uitdaging? Combineer de set dan met LEGO® BIONICLE® Pohatu – meester van het gesteente (setnr. 70785) en bereid je voor op een titanische elementen-veldslag! Met de bouwinstructies die te vinden zijn op LEGO.nl/BIONICLE zet je deze sets eenvoudig in elkaar.

Degelijk ontwerp voor intensief actiespel

Niet alleen is de Beschermer van het gesteente indrukwekkend om naar te kijken, hij is ook nog eens ontworpen voor intensief actiespel. De verstelbare ledematen en wapens zijn stevig en duurzaam, waardoor je keer op keer weer speelplezier hebt. Beleef samen met de Beschermer van het gesteente de meest spannende avonturen in de BIONICLE wereld!

Koop nu de Beschermer van het gesteente en voeg deze stoere actiefiguur toe aan je LEGO® BIONICLE collectie. Bestel hem vandaag nog en ga op avontuur in de wildernis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006148

Ruimte-patch

foto van lego set5006867

8-Stud Storage Brick – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.