Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beschermer van de aarde 70781

De LEGO set 70781, de Beschermer van de Aarde, is een must-have voor fans van elementaire actie en avontuur.
Met zijn indrukwekkende BIONICLE hoofd, afwerpfunctie en verstelbare ledematen, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Combineer het met de LEGO BIONICLE Onua set voor een titanische elementenveldslag.
Wees voorzichtig, want de Schedel Spin kan je masker-afwerpfunctie activeren! Bestel nu en ontdek de wereld van elementen en avontuur.

Waar is LEGO Beschermer van de aarde 70781 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
66
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70781
lego insiders punten icoon
0
punten

Bereid je voor op een episch avontuur met de Beschermer van de Aarde, de nieuwste toevoeging aan de LEGO BIONICLE collectie! Met zijn indrukwekkende BIONICLE hoofd, tweekleurig masker en afwerpfunctie, is deze set een must-have voor fans van elementaire actie en avontuur.

De Beschermer van de Aarde komt met een scala aan unieke functies, waaronder rotsachtige schouders, een roterende sterrenboor en verstelbare ledematen. Of je nu in een intense strijd verwikkeld bent of gewoon poseert voor een fotoshoot, deze set is volledig aanpasbaar en maakt het mogelijk om je favoriete scènes na te bootsen.

Maar dat is nog niet alles: de Beschermer van de Aarde wordt geleverd met een lichtgroene Schedel Spin, die je op elke mogelijke manier kunt positioneren om je tegenstanders op alle mogelijke manieren te hinderen. Of je nu bezig bent met de verdediging van de Aarde, of klaar bent om de strijd aan te gaan, deze set biedt eindeloos speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Met de mogelijkheid om de armen en benen in heldhaftige vechtstanden te positioneren, kun je nu je favoriete gevechten recreëren en je fantasie de vrije loop laten. De sterrenboor kan worden gedraaid om vijanden van alle kanten aan te vallen, en het snelvuurwapen is perfect voor een all-out aanval.

In combinatie met LEGO BIONICLE Onua - meester van de aarde (setnr. 70789), kun je je voorbereiden op een titanische elementenveldslag. En met de bouwinstructies die beschikbaar zijn op LEGO.nl/BIONICLE, kun je je creativiteit de vrije loop laten en unieke creaties maken die geen enkel ander speelgoedmerk biedt.

Maar pas op: de Schedel Spin kan je masker-afwerpfunctie activeren! Dus blijf op je hoede terwijl je de wereld van BIONICLE verkent en de mysterieuze krachten van de elementen verkent met de Beschermer van de Aarde.

Het figuur is 13cm hoog en is gebouwd met een degelijk ontwerp wat het perfect maakt voor intensief actiespel. Bereid je voor op onvergetelijke avonturen en intense veldslagen met de Beschermer van de Aarde, gloednieuw in de LEGO BIONICLE collectie! Bestel nu en ontdek de wereld van elementen en avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005665

License to build

foto van lego set5005510

LEGO® Brick Pouch – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.