Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beschermer van het ijs 70782

Maak je klaar voor een heftig gevecht met de Beschermer van het ijs LEGO set! Met een krachtig BIONICLE® hoofd en romp, verstelbare ledematen, een draaiend ijszaagblad en een snelvuurwapen, is hij klaar om de Schedel Spin te verslaan.
Voeg deze set toe aan je collectie voor eindeloos speelplezier en avontuur in de wereld van LEGO BIONICLE! Bestel nu en beleef urenlang entertainment.

Waar is LEGO Beschermer van het ijs 70782 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
68
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70782
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht op bevroren terrein met de Beschermer van het ijs LEGO set! De ijzige indringer, de gevreesde Schedel Spin, springt tevoorschijn uit een barst in het ijs en is vastbesloten om alle Beschermers aan te vallen.

Als een echte ijsstrijder is de Beschermer van het ijs speciaal gebouwd voor heftige duels. Hij heeft een krachtig BIONICLE® hoofd en romp, inclusief een tweekleurig masker met afwerpfunctie, een draaiend ijszaagblad en een ijsschieter met snelvuurfunctie en munitie om de vijand op afstand te houden. Bovendien zijn zijn ledematen verstelbaar, zodat je hem in de perfecte vechtstand kunt plaatsen om de Schedel Spin te verslaan.

Niets kan de Beschermer van het ijs tegenhouden! Zijn snel draaiende ijscirkelzaag is klaar voor actie en zijn machtige snelvuurwapen opent het vuur op de vijand. Zorg er echter voor dat je de Schedel Spin niet de kans geeft om je masker-afwerpfunctie te activeren!

Dit LEGO figuur is niet alleen solide ontworpen voor intensief actiespel, maar ook inclusief een zilverkleurige Schedel Spin om het gevechtsveld compleet te maken. Combineer deze set met LEGO® BIONICLE® Kopaka - meester van het ijs (setnr. 70788) voor een gegarandeerde titanische elementen-veldslag.

Met een hoogte van 15 cm, is de Beschermer van het ijs de perfecte aanvulling op elke LEGO speelgoedcollectie voor alle jonge avonturiers. Dus voeg hem toe aan je speelgoedcollectie en maak je klaar voor een onvergetelijk ijsgevecht!

Bestel je Beschermer van het ijs vandaag nog en wees voorbereid op urenlang plezier en avontuur in de fantastische wereld van LEGO BIONICLE!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005999

Technical Drawing Wooden Duck 1958

foto van lego set5006493

Medium Azur Micro Knob Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.