Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lewa – meester van de jungle 70784

De LEGO Set 70784 bevat Lewa, de stammeester van de jungle, uit de avontuurlijke wereld van Bionicle.
Hij heeft een veranderbare X-glider en strijdbijlen en wordt geleverd met een gouden junglemasker.
Strijd tegen de Schedel Spin en bouw de set samen met andere Bionicle sets voor nog meer avontuur.
Lewa is een indrukwekkende verschijning in elke verzameling en staat stevig op zijn benen.
Haal de set nu en beleef spannende avonturen in de jungle.

Waar is LEGO Lewa – meester van de jungle 70784 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70784
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de avontuurlijke wereld van Bionicle! Maak kennis met Lewa, de stammeester van de jungle. Hij is een krachtige strijder met een uniek Bionicle-hoofd en een stoere borstversiering. Met zijn veranderbare X-glider en strijdbijlen zweeft hij door de lucht en vecht hij tegen het kwaad.

Lewa wordt geleverd met een gouden junglemasker en een donkerblauwe Schedel Spin die altijd op de loer ligt. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat de spin het masker van Lewa niet afwerpt terwijl je samen met hem om het junglemasker strijdt.

De jungle vluchteling heeft ook een beukende vechtarm met wielbesturing en verstelbare ledematen, waardoor hij in allerlei standen kan worden geplaatst. Draai aan het wiel om de vechtarm te laten slaan en verander de X-glider in 2 enorme strijdbijlen om het gevecht te intensiveren.

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor intense actie en avonturen in de jungle. Lewa is super degelijk gebouwd en staat stevig op zijn benen, waardoor hij gemakkelijk herhaalde aanvallen van de Schedel Spin kan weerstaan.

En als je nog meer avonturen wilt beleven, kun je de set combineren met de LEGO Bionicle Beschermer van de jungle (setnr. 70778) om de hevige strijd tussen de elementen uit te vechten.

Als je van actie, avontuur en bouwen houdt, is de Bionicle-set Lewa – Meester van de jungle de perfecte keuze voor jou! Met een hoogte van maar liefst 20 cm is Lewa niet alleen een krachtige strijder, maar ook een indrukwekkende verschijning in elke verzameling. Klaar om de jungle te veroveren? Koop dan nu de LEGO Bionicle-set Lewa – Meester van de jungle en beleef de spannendste avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008196

LEGO Insiders Bauble 2023

foto van lego set5006791

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.