Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pohatu – meester van het gesteente 70785

Pohatu, de meester van het gesteente, is een stoere LEGO BIONICLE figuur met krachtige vechtkunsten.
Met zijn veranderbare Jeterangs en Stormerang wapens, beukende vechtarm en verstelbare ledematen, is hij klaar voor intense actie.
Deze set bevat ook een strijd om het gouden steenmasker en kan gecombineerd worden met andere LEGO BIONICLE sets.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier in de wereld van Pohatu – meester van het gesteente!

Waar is LEGO Pohatu – meester van het gesteente 70785 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
66
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70785
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van LEGO BIONICLE en maak kennis met Pohatu – meester van het gesteente! Deze stoere figuur is klaar om zijn krachtige vechtkunsten te laten zien. Met zijn BIONICLE hoofd met masker en trekker voor afwerpfunctie, 3 BIONICLE schalen en borstversiering met stamthema is Pohatu een echte krijger. Maar dat is nog niet alles! Hij heeft ook 2 Jeterangs/Stormerang wapens met veranderfunctie, een beukende vechtarm met wielbesturing en verstelbare ledematen.

Met Pohatu kun je de lucht doorklieven met de veranderbare Jeterangs. Maar als het er hard aan toe gaat, kun je deze wapens ook veranderen in 2 machtige Stormerang wapens. En als je dan nog niet genoeg hebt, kun je aan het wiel draaien om de vechtarm te laten slaan. Pas alleen op dat de Schedel Spin het masker van Pohatu niet afwerpt!

Maar dat is nog niet alles! Met deze set kun je ook strijden om het gouden steenmasker. Pohatu is in allerlei standen verstelbaar en superdegelijk voor intense actie. Combineer de set met de LEGO BIONICLE Beschermer van het gesteente (setnr. 70779) en je hebt alles in huis om hevige element-duels uit te vechten! De figuur is maar liefst 18cm hoog en ziet er onverslaanbaar uit.

Of je nu jong of oud bent, met LEGO BIONICLE Pohatu – meester van het gesteente beleef je urenlang speelplezier. Maak kennis met de stoere wereld van BIONICLE en laat je fantasie de vrije loop. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te spelen en te verzamelen. Verzamel alle LEGO BIONICLE figuren en bouw je eigen wereld vol met avontuur en actie.

Laat Pohatu jouw gids zijn in de wereld van LEGO BIONICLE en toon je kracht en moed in de strijd om het gouden steenmasker. Met deze set ga je op in een wereld vol actie en avontuur, waarin niets onmogelijk lijkt. Of je nu wilt verzamelen, bouwen of spelen, met LEGO BIONICLE beleef je de ultieme ervaring. Bestel nu deze set en maak deel uit van de spannende wereld van Pohatu – meester van het gesteente!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005665

License to build

foto van lego set5006248

LEGO® Zwarte opslagsteen met 8 noppen en 2 lades

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.