Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gali – meester van het water 70786

De LEGO BIONICLE set 70786 bevat Gali, de meester van het water.
Met haar speciale masker en haaienvinnen kan ze door het water bewegen en vijanden aanvallen.
De set bevat ook een vechtarm, een veranderbare harpoen en een Schedel Spin-vijand.
Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leerzaam en kan gecombineerd worden met andere BIONICLE sets.
Word de meester van het water met deze set!

Waar is LEGO Gali – meester van het water 70786 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70786
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van BIONICLE®, waar de elementen heersen en de strijd om de macht nooit stopt. Ontmoet Gali, de meester van het water, en laat je meevoeren in haar avonturen onderwater. Met haar BIONICLE® hoofd en speciaal ontworpen masker heeft Gali alles wat nodig is om het water te beheersen en haar vijanden te verslaan.

Met 2 BIONICLE schalen en borstversiering met stamthema is Gali een indrukwekkende verschijning. En met haar haaienvinnen kan ze razendsnel door het water bewegen en vijanden aanvallen. Maar dat is niet alles, want Gali heeft ook een beukende vechtarm met wielbesturing en verstelbare ledematen. Zo kan ze in allerlei standen worden gezet om de meest intense acties te beleven.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Gali's veranderbare harpoen/elementdrietand. Combineer deze met de haaienvinnen en Gali heeft een machtige wapen in haar handen om haar vijanden te verslaan. Maar pas op, want er is een Schedel Spin die Gali wil ontmaskeren en haar gouden watermasker wil stelen. Durf jij de strijd aan te gaan?

De LEGO® BIONICLE® Gali set is niet alleen leuk om te spelen, maar ook heel leerzaam. Door het bouwen van de set krijg je inzicht in hoe mechanische systemen werken en maak je kennis met de elementen en hun krachten. En het beste van alles: je kunt de set combineren met andere LEGO® BIONICLE® sets en zo nog meer element-duels uitvechten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO® BIONICLE® Gali set toe aan je verzameling en laat je fantasie de vrije loop. Beleef spannende avonturen onderwater en versla al je vijanden. Met deze set ben jij de meester van het water!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40565

Werkplaats van de Kerstman

foto van lego set5005873

Transparent Red LEGO® Rack System

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.