Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tahu - meester van het vuur 70787

Met LEGO set 70787 Tahu - Meester van het Vuur beleef je urenlang speelplezier in de wereld van BIONICLE.
Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van avontuurlijke actie en stoere LEGO-sets.
Bouw je eigen Tahu-model en ga op avontuur met zijn vuurmasker, Schedel Spin en andere details.
Verzin stoere vuurplannen om te vechten tegen de kwade Skull Spiders.
Deze set kan gecombineerd worden met setnr.
70783 voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en word de held die de wereld zal redden van het kwaad!

Waar is LEGO Tahu - meester van het vuur 70787 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70787
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef urenlang speelplezier met LEGO set 70787 Tahu - Meester van het Vuur! Deze geweldige set is ontworpen voor jongeren en volwassenen die dol zijn op avontuurlijke actie en stoere LEGO-sets. Met zijn BIONICLE® hoofd met masker en trekker voor afwerpfunctie, 6 gouden BIONICLE-schalen, borstversiering met stamthema, 2 gouden zwaarden, surfboard, vuurzwaarden met veranderfunctie, beukende mechanische arm met wielbesturing en verstelbare ledematen, is Tahu de perfecte held voor intense element-duels!

Verdwaal jij in de magische wereld van BIONICLE alvorens je weet wat er gebeurd? Begin je avontuur met het bouwen van jouw eigen Tahu-model. Natuurlijk is het bouwen van deze set al een avontuur op zich. Na het bouwen kan het echte speelplezier beginnen! Ga op avontuur en beleef spannende avonturen met Tahu, zijn vuurmasker, lichtgroene Schedel Spin en andere details die deze set compleet maken. Beleef als echte BIONICLE-held volop actie in de uitgestrekte wereld van BIONICLE.

Laat je fantasie de vrije loop en verzin allerlei stoere vuurplannen om te vechten tegen de kwade Skull Spiders. Voor nog meer speelplezier kan de set worden gecombineerd met LEGO® BIONICLE® Beschermer van het Vuur (setnr. 70783). Door de bouwinstructies op LEGO.nl/BIONICLE te volgen, kun je hevige element-duels uitvechten en het opnemen tegen de slechteriken!

De set is gemaakt van duurzaam materiaal en kan in allerlei standen worden versteld, waardoor de figuren superdegelijk zijn voor intense actie. Speel keer op keer nieuwe situaties uit om het gouden vuurmasker te veroveren en zorg dat de Schedel Spin de afwerpfunctie van Tahu's masker niet kan activeren. Verander het lava surfboard in 2 machtige element-vuurzwaarden en laat de mechanische arm van Tahu slaan door aan het wiel te draaien. Met deze set beleef je veel avontuurlijke actie en urenlang speelplezier!

De Tahu-figuur is 21 cm hoog en kan in verschillende posities worden gezet, waardoor de set geschikt is voor zowel jongeren als volwassenen. Als je van een uitdaging houdt, dan is deze set zeker iets voor jou! Bestel nu LEGO set 70787 Tahu - Meester van het Vuur en ga op avontuur in de fantastische wereld van BIONICLE. Met deze set beleef je spannende avonturen en ben jij de held die de wereld zal redden van het kwaad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79104

De Shellraiser straatrace

foto van lego set40642

Peperkoekversieringen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.