Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kopaka – meester van het ijs 70788

Kopaka, the master of ice, is ready to fight against the evil Skull Spider for his golden mask.
This LEGO set includes various weapons and accessories for exciting battles.
Combine it with other BIONICLE sets for even more intense duels.
Get ready for thrilling adventures on the mountaintops!

Waar is LEGO Kopaka – meester van het ijs 70788 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70788
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een ijzig avontuur met Kopaka – meester van het ijs! Deze heldhaftige actiefiguur staat voor je klaar om te vechten tegen de kwaadaardige Schedel Spin die uit de sneeuw komt kruipen en zijn kostbare gouden masker wil afnemen. Zet Kopaka in allerlei coole standen en bewapen hem met het vriesschild, de beukende mechanische arm en de machtige element-ijsspeer om de aanval van de Schedel Spin af te weren.

Met Kopaka – meester van het ijs heb je alles wat je nodig hebt voor een spannend gevecht op de bergtoppen. De set bevat een BIONICLE® hoofd met masker en afwerpmechanisme, borst- en beendecoraties met stammotief, een element-ijsspeer, veranderbaar vriesschild/lawineski's, beukende mechanische arm met wielbesturing en verstelbare ledematen. Daarnaast krijg je ook nog een gouden ijsmasker en een zilverkleurige Schedel Spin om je strijd compleet te maken.

Maar pas op, de Schedel Spin is slim en zal er alles aan doen om Tahu's masker af te werpen en je te verslaan. Gebruik het vriesschild om de aanval af te weren en verander het schild in speciale lawine-ski's om te ontsnappen. Maar vergeet niet te draaien aan het wiel om de mechanische arm te gebruiken en de Schedel Spin te verslaan.

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke strijd vol met actie en spanning. Gebruik je verbeeldingskracht om je eigen verhalen te bedenken en combineer deze set met LEGO® BIONICLE® Beschermer van het ijs (setnr. 70782) om nog hevigere element-duels uit te vechten!

De figuur is superdegelijk en 19cm hoog, wat hem perfect maakt voor de meest intense gevechten. Verzamel alle BIONICLE® actiefiguren en bouw je eigen universum vol met heldhaftige avonturen en spannende gevechten.

Bestel vandaag nog Kopaka – meester van het ijs en beleef de coolste avonturen op de bergtoppen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70786

Gali – meester van het water

foto van lego set5006132

Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – blauw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.