Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onua – meester van de aarde 70789

Bescherm het eiland Okoto met de legendarische Onua - meester van de aarde! Bouw je eigen Onua met deze stoere LEGO BIONICLE set 70789.
Met veranderbare wapens en verstelbare ledematen is Onua klaar voor actie.
Pas op voor de Schedel Spin! Bestel vandaag nog en begin met bouwen.

Waar is LEGO Onua – meester van de aarde 70789 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
108
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70789
lego insiders punten icoon
0
punten

Bouw nu je eigen held en verdedig het eiland Okoto met de legendarische Onua – meester van de aarde! Deze stoere LEGO BIONICLE set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen Onua te bouwen en de confrontatie aan te gaan met de duistere krachten die het eiland bedreigen.

Met zijn veranderbare aardbeving hamer en turbo graafschoppen, beukende mechanische arm en verstelbare ledematen is Onua perfect uitgerust om de tunnels van het eiland te doorkruisen en de vijand te verslaan. Dankzij de inclusieve BIONICLE® hoofd met masker en trekker voor afwerpfunctie, 4 gouden BIONICLE schalen en borstversiering met stamthema, ziet Onua er bovendien fantastisch uit.

Maar pas op! Er ligt gevaar op de loer in de vorm van de lichtgroene Schedel Spin. Laat deze niet de afwerpfunctie van Onua's masker activeren!

Deze set is niet alleen superleuk om te bouwen, maar ook nog eens heel sterk en duurzaam. Onua is in allerlei standen verstelbaar en staat garant voor intense actie. Combineer deze set met LEGO® BIONICLE® Beschermer van de aarde (setnr. 70781) om hevige element-duels uit te vechten! De figuur is maar liefst 19cm hoog en ziet er indrukwekkend uit.

Ben jij klaar om Okoto te beschermen? Bouw dan nu je eigen Onua – meester van de aarde. Bestel de LEGO set 70789 vandaag nog en begin met bouwen! Vergeet ook niet om de bouwinstructies te downloaden op LEGO.nl/BIONICLE, zodat je de set kan combineren met andere sets en nog meer avontuur kan beleven.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79118

Karai Bike Ontsnapping

foto van lego set5006328

4-Stud Brick Drawer – Dark Gray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.