Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heerser over de schedelspinnen 70790

De LEGO set 70790 is de Heerser over de Schedelspinnen, een gevaarlijk 6-potig monster dat de eeuwenoude stad beschermt.
Met zijn grijp-en-knijp functie en goudkleurige Schedel Spin is hij een geduchte tegenstander.
Combineer deze set met andere LEGO BIONICLE sets voor intense duels tussen Goed en Kwaad.
Met hoogwaardige materialen en duurzaamheid is deze set een investering in creativiteit en bouwvaardigheden.
Bestel nu en ontdek de geheimen van de stad!

Waar is LEGO Heerser over de schedelspinnen 70790 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70790
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Bescherm de eeuwenoude stad met de reusachtige Heerser over de Schedelspinnen! Alleen de meest moedige en behendige beschermers kunnen voorbij dit gevaarlijke 6-potige monster komen en de geheimen van de stad ontdekken. De Heerser over de Schedelspinnen heeft echter zijn eigen geheime wapen: een hendel achterop zijn lijf waarmee hij indringers kan grijpen en vermorzelen!

Met zijn doorschijnende oogdecoratie, 6 poten en grijp-en-knijp functie is de Heerser over de Schedelspinnen een geduchte tegenstander voor elke indringer. Maar dat is nog niet alles, want bij deze set zit ook een goudkleurige Schedel Spin inbegrepen. Samen bewaken zij de ingang van de stad en zorgen zij ervoor dat alleen de dappersten de stad kunnen binnentreden.

Maar geen zorgen, want met het degelijke ontwerp van deze LEGO® BIONICLE® set ben jij gegarandeerd van intensief actiespel en urenlang speelplezier. En wil je nog meer uitdaging? Combineer dan de Heerser over de Schedelspinnen met de LEGO® BIONICLE® Beschermer- en meester-bouwsets voor hevige duels tussen Goed en Kwaad.

De Heerser over de Schedelspinnen is niet zomaar een speelgoed, het is een investering in jouw creativiteit, fantasie en bouwvaardigheden. Met deze set van 5 cm hoog en 20 cm breed ben jij klaar om de strijd aan te gaan! En wie weet, misschien zal jij de volgende grote beschermer van de eeuwenoude stad worden.

Bestel nu jouw Heerser over de Schedelspinnen en ontdek de geheimen van de stad. Verzamel alle LEGO® BIONICLE® sets en creëer jouw eigen fantasie wereld vol avonturen. En dat allemaal met behulp van de hoogste kwaliteit plastic en duurzame materialen. LEGO® BIONICLE® is niet alleen een speelgoed, het is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Wacht niet langer en voeg de Heerser over de Schedelspinnen vandaag nog toe aan jouw collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75825

Piggy piratenschip

foto van lego set5007094

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.