Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schedelstrijder 70791

De LEGO BIONICLE Schedelstrijder is een machtige figuur die de oude stad kan verdedigen met snelvuuraanvallen en een beukfunctie.
Met verstelbare ledematen en coole pantser, kan hij ook worden gecombineerd met andere sets om een veelkoppige strijder te maken.
Bestel nu en begin aan jouw avontuur!

Waar is LEGO Schedelstrijder 70791 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70791
lego insiders punten icoon
112
punten

De LEGO® BIONICLE® wereld is klaar voor actie en avontuur met de meedogenloze Schedelstrijder! Ben jij klaar om de oude stad te verdedigen tegen iedereen die binnen wil dringen? Met de Schedelstrijder aan jouw zijde ben je er zeker van dat je de strijd kunt winnen en de stad veilig kunt houden!

De Schedelstrijder is een machtige figuur die aanvallen van de LEGO® BIONICLE® helden gemakkelijk kan afslaan met zes snelvuuraanvallen van zijn enorme Vriesboog. Maar dat is nog niet alles! Met de beukfunctie van de Schedelstrijder kun je tegenstanders in direct gevecht uitschakelen. En als je hun maskers afpakt met het haakzwaard, kun je hun krachten gebruiken om de andere Schedelstrijders te wekken!

De Schedelstrijder is uitgerust met een indrukwekkend pantser met coole, metaalkleurige borstdecoratie, een strijdbeukfunctie, een snelvuur-Vriesboog, een zwaard met weerhaak, zilverkleurige botten, een doorschijnende ribbenkast en verstelbare ledematen. En als je aan het wiel draait, kun je de arm van de Schedelstrijder laten slaan!

De figuur is maar liefst 20 cm hoog en is een stevig model dat intensieve actie aankan. Combineer de Schedelstrijder met de Schedelridder (productnr. 70792) en de Schedelsplijter (productnr. 70793) om een veelkoppige strijder te maken. Op LEGO.nl/bionicle of LEGO.be/bionicle vind je de bouwinstructies om dit te doen!

Met de Schedelstrijder aan jouw zijde, ben je klaar voor de strijd en ben je zeker van de overwinning. Verdedig de oude stad en jaag iedereen die binnen wil dringen de stuipen op het lijf met jouw meedogenloze Schedelstrijder! Bestel nu jouw LEGO® BIONICLE® set 70791 Schedelstrijder en begin aan het avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008238

Gift with purchase

foto van lego set5006492

Light Purple Micro Knob Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.