Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schedelridder 70792

Met de LEGO BIONICLE set 70792 kunnen kinderen hun avontuur naar een hoger niveau tillen.
De Schedelridder, bewapend met vlijmscherpe zwaarden en een maskergrijper, is een geduchte tegenstander.
De figuur kan in diverse houdingen bewogen worden en heeft een afwerpfunctie voor het Schedelspin-masker.
Combineer de set met andere BIONICLE modellen voor urenlang speelplezier.
Bestel nu en word de held van het avontuur!

Waar is LEGO Schedelridder 70792 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
71
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70792
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de mysterieuze wereld van LEGO® BIONICLE®! De gevaarlijke Schedelridder bewaakt de oeroude ruïnes van de arena, en wacht op zijn tegenstanders. Deze eeuwenoude strijder is tot leven gewekt door het machtige Schedelspin-masker, en is klaar voor de strijd met zijn vlijmscherpe zwaarden.

Met de Schedelridder zet je jouw LEGO avontuur naar een hoger niveau! Beweeg de figuur in allerlei houdingen en draai aan het wiel op zijn rug om de 4 armen van de Schedelridder tegelijk te laten bewegen. Laat jouw LEGO BIONICLE helden zich in de arena wagen en neem het op tegen deze meedogenloze tegenstander!

Met zijn pantser met coole, metaalkleurige borstdecoratie, 3 zwaarden met weerhaken en maskergrijper met doorschijnende oranje ketting en haak, is de Schedelridder klaar voor elke uitdaging. Pak maskers op met de speciale maskergrijper en activeer de Schedelspinmasker-afwerpfunctie! Dit alles maakt de Schedelridder een sterk, stevig model voor intense actie.

De figuur is maar liefst 20 cm hoog en is perfect te combineren met de Schedelstrijder (productnr. 70791) en de Schedelsplijter (productnr. 70793). Bouw deze veelkoppige strijder met behulp van de bouwinstructies op LEGO.nl/BIONICLE of LEGO.be/bionicle.

Verzamel alle LEGO BIONICLE sets en creeër jouw eigen avontuur! Beleef talloze uren speelplezier en ontdek de geheime krachten van de legendarische figuren. Ga jij de uitdaging aan en versla je de Schedelridder in de arena?

Bestel jouw LEGO BIONICLE Schedelridder nu en wordt de held van het avontuur! Bij LEGO® geloven we in het stimuleren van de verbeelding en creativiteit bij kinderen van alle leeftijden, en met onze sets is urenlang speelplezier gegarandeerd. Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70783

Beschermer van het vuur

foto van lego set70435

Newbury verlaten gevangenis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.