Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schedelsplijter 70793

Maak kennis met de krachtige figuur Schedelsplijter, een toevoeging aan de BIONICLE-collectie.
Met zijn Stierenschedel-masker met afwerpfunctie, harnas met coole borstdecoratie, 2 weerhaak-bijlen en verstelbare ledematen, is hij klaar voor elke uitdaging.
Combineer met andere figuren voor ultieme kracht en bestel nu bij LEGO.

Waar is LEGO Schedelsplijter 70793 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
72
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70793
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de wereld van BIONICLE, waar legende en avontuur samenkomen! Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan de BIONICLE-collectie: Schedelsplijter! Deze krachtige figuur is gebouwd voor intensieve actie en urenlang speelplezier. Met zijn Stierenschedel-masker met afwerpfunctie, harnas met coole, metaalkleurige borstdecoratie, strijdfunctie, 2 weerhaak-bijlen, zilverkleurige botten, doorschijnende ribbenkast en verstelbare ledematen, is Schedelsplijter klaar voor elke uitdaging.

Ben jij klaar om de helden van hun gezichten te slaan met de bijlen en het afwerpmechanisme van het Stierenschedel-masker te activeren? Laat de armen van Schedelsplijter zwaaien met één simpele druk op de schakelaar en zie hoe de helden vallen onder de kracht van deze legendarische figuur!

Schedelsplijter is een sterk, stevig model, gebouwd om tegen een stootje te kunnen. Met zijn hoogte van 20 cm is hij de perfecte maat voor intense actie en avonturen. Combineer hem met de Schedelstrijder (productnr. 70791) en de Schedelridder (productnr. 70792) tot een veelkoppige strijder en ontdek ultieme kracht!

Bouwinstructies voor de veelkoppige strijder vind je op LEGO.nl/BIONICLE of LEGO.be/BIONICLE. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de ultieme legende!

Ontdek de wereld van BIONICLE en laat je meeslepen in het avontuur. Met onze unieke collectie figuren en accessoires, waaronder Schedelsplijter, ben jij klaar voor elke uitdaging en elke strijd. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of een beginneling in de wereld van BIONICLE, onze figuren zijn geschikt voor jong en oud en bieden grenzeloos speelplezier.

Bestel nu Schedelsplijter en voeg deze legendarische figuur toe aan je collectie! Bij LEGO streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Bestel met vertrouwen en ontdek de wereld van BIONICLE vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005539

LEGO® Brick Pouch – Yellow

foto van lego set5007799

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.