Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schedelschorpioen 70794

De Schedelschorpioen (set 70794) is een angstaanjagende BIONICLE-set, speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren en volwassenen.
De set bevat een indrukwekkend ontworpen creatuur met een Stierenschedel-masker, harnas, stekel, grijpscharen en verstelbare ledematen.
Met zijn stevige model en coole functies is deze set perfect voor intense actie en avontuur.
Combineer hem met de set Maskermaker vs.
Schedelmeester voor nog meer speelplezier.
Bestel de Schedelschorpioen vandaag nog voor de ultieme LEGO-ervaring.

Waar is LEGO Schedelschorpioen 70794 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
107
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70794
lego insiders punten icoon
112
punten

Maak kennis met de meest angstaanjagende BIONICLE ooit - de Schedelschorpioen (set 70794)! Deze geweldige LEGO set is speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar intense actie en opwinding.

De Schedelschorpioen is een verbazingwekkend ontworpen creatuur, compleet met een Stierenschedel-masker en een masker-afwerpknop, harnas, stekel met 2 weerhaakzwaarden, grijpscharen, zilverkleurige botten, doorschijnende ribbenkast en verstelbare ledematen. Deze indrukwekkende set bevat alles wat je nodig hebt om een heel nieuwe dimensie toe te voegen aan je BIONICLE-verzameling.

De Schedelschorpioen is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens superfunctioneel. Druk op de staart om de stekel te activeren en versla je tegenstanders zonder moeite. Pak de maskers op met de grijpscharen en activeer de Stierenschedel-masker-afwerpfunctie om je vijanden te verrassen.

Met zijn stevige model is de Schedelschorpioen ideaal voor intense actie en avontuur. Hij is speciaal ontworpen om lang mee te gaan, zodat jij keer op keer kunt genieten van zijn avontuurlijke capaciteiten. Hij is 12 cm hoog, 26 cm lang en 20 cm breed, dus hij past perfect bij jouw andere LEGO sets.

Wat nog beter is, is dat de Schedelschorpioen perfect combineert met de set Maskermaker vs. Schedelmeester (Productnr. 70795) tot een extra machtige Schedelmeester. Gebruik de bouwinstructies die je vindt op LEGO.nl/BIONICLE of LEGO.be/BIONICLE en beleef nog meer avonturen met je nieuwe BIONICLE-verzameling.

Koop de Schedelschorpioen vandaag nog en beleef de meest intense LEGO-ervaring ooit! Met zijn verbazingwekkende functies en coole ontwerp, zal hij een aanwinst zijn voor jouw LEGO-creaties en zal hij jouw avonturen tot een hoger niveau tillen. Bestel hem nu en beleef de ultieme LEGO-ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006543

adidas x Classic LEGO® Cuffed Pants

foto van lego set5007505

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.