Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maskermaker vs. Schedelmeester 70795

De LEGO set 70795 is het ultieme gevecht tussen goed en kwaad met de Maskermaker en de Schedelmeester.
Beide modellen zijn sterk gebouwd en geschikt voor jongeren en volwassenen.
Bescherm het Masker van de Schepping en combineer de set met de Schedelschorpioen voor extra speelplezier.
Bestel vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Maskermaker vs. Schedelmeester 70795 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
171
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70795
lego insiders punten icoon
247
punten

Stap in de wereld van LEGO® BIONICLE® en maak je klaar voor het ultieme gevecht tussen goed en kwaad met de Maskermaker vs. Schedelmeester-set! Vecht aan de zijde van Ekimu, de wijze Maskermaker, en verhinder dat de Schedelmeester het machtige Masker van de Schepping verovert.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk gevecht. Activeer de oersterke armen van de rivalen en laat het gevecht beginnen! De Schedelmeester, met zijn speciale masker-afwerpfunctie, harnas met coole, metallic borstdecoratie, 2-armige vechtfunctie, masker-grijpstaf met 3 bijlbladen, zwaard met weerhaak, zilverkleurige botten, doorschijnende ribbenkast en verstelbare ledematen, zal er alles aan doen om het speciale Beschermingsmasker van de Maskermaker te grijpen. Maar de Maskermaker is er ook op voorbereid en heeft een speciaal, beschermend masker met afwerpfunctie, coole metallic borstdecoratie, beweegbare arm, Hamer der Macht met snelvuurgeschut, roterend zaagschild, zilverkleurige botten en verstelbare ledematen.

Beide modellen zijn sterk en degelijk gebouwd voor intense actie. De Schedelmeester-figuur is 21 cm hoog en de Maskermaker-figuur is 14 cm hoog, waardoor de set perfect is voor zowel jongeren als volwassenen.

Als dat nog niet genoeg is, is er ook nog het Masker van de Schepping dat beschermd moet worden. Activeer de bewegende strijdarmen, val aan met de Masker-grijpstaf van de Schedelmeester en bestook je tegenstander met het snelvuurgeschut op de Hamer der Macht.

Maar dat is nog niet alles! Combineer deze set met de Schedelschorpioen (Productnr. 70794) en maak een extra machtige Schedelmeester. Gebruik de bouwinstructies die je vindt op LEGO.nl/bionicle of LEGO.be/bionicle.

Maak je klaar voor het ultieme gevecht tussen goed en kwaad met de LEGO® BIONICLE® Maskermaker vs. Schedelmeester-set! Bestel hem vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71312

Ekimu de maskermaker

foto van lego set5008319

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.