Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uxar Schepsel van de Jungle 71300

Dompel jezelf onder in de avontuurlijke wereld van LEGO® Bionicle® met de Uxar, het Schepsel van de Jungle (set 71300).
Deze indrukwekkende figuur heeft beweegbare vleugels en is een belangrijke speler in de strijd om de ultieme kracht.
Combineer deze set met andere Bionicle sets voor nieuwe krachten en beleef spannende avonturen.
Bestel nu en ontdek waarom LEGO® Bionicle® zo geliefd is!

Waar is LEGO Uxar Schepsel van de Jungle 71300 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71300
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de avontuurlijke wereld van LEGO® Bionicle®! Hier draait alles om bijzondere wezens met ongekende krachten, waar helden en schurken strijden om de macht. In deze wereld vind je Uxar, het Schepsel van de Jungle. Dit indrukwekkende figuur heeft beweegbare vleugels en is een belangrijke speler in de zoektocht naar de ultieme kracht.

In LEGO® Bionicle® draait het allemaal om de Toa en hun schepsels. Ze moeten samenwerken om hun krachten te bundelen en zo de mysteries van deze bijzondere wereld te ontrafelen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig, want de schaduwval ligt op de loer en kan op elk moment toeslaan. Het is de taak van Uxar, het Schepsel van de Jungle, om hieraan te ontsnappen en zo het lot van de Toa te vervullen.

De set bestaat uit het figuur van Uxar, het Schepsel van de Jungle. Dit indrukwekkende wezen heeft beweegbare vleugels en gewrichten, een verbindingsstuk voor de Toa en een masker met bijzondere krachten. Bovendien is het figuur 9 cm hoog en gemaakt van sterk en stevig materiaal, zodat je er volop mee kunt spelen en avonturen kunt beleven.

Maar dat is nog niet alles! Combineer deze set namelijk met Lewa Vereniger van de Jungle (productnr. 71305) en creëer zo een supermachtige Toa. Dit kan heel eenvoudig dankzij het speciale verbindingsstuk, waardoor je de twee figuren met één klik aan elkaar kunt bevestigen. Zo ontstaat er een heldhaftige strijder met een ongekende kracht.

Maar er is nog meer mogelijk met deze bijzondere sets. Zo kunnen de elementschepsels namelijk ook worden verbonden met andere Toa. Door deze combinaties ontstaan er nieuwe, mystieke krachten die je helpen in de strijd tegen het kwaad.

Ben jij klaar voor avontuur en strijd in de mysterieuze wereld van LEGO® Bionicle®? Dan is Uxar, het Schepsel van de Jungle, de perfecte aanvulling op jouw collectie. Ontdek de kracht van deze bijzondere creatie en beleef spannende avonturen vol actie en avontuur. Duik in de wereld van de Toa en zie hoe de kracht van deze geweldige sets jouw eigen fantasie tot leven brengen. Bestel nu Uxar, het Schepsel van de Jungle, en ontdek zelf waarom LEGO® Bionicle® zo ontzettend populair is!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40575

Jaar van het Konijn

foto van lego set5007272

Hydration Bottle – Lavender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.