Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ketar Schepsel van het Gesteente 71301

Ontmoet Ketar, het ultieme schepsel van het gesteente! Met zijn kristalachtige zwaarden en verstelbare gewrichten is hij de perfecte bondgenoot tegen het kwaad.
Combineer hem met Pohatu voor extra kracht.
Ketar is 9 cm hoog en kan worden verbonden met andere Toa-helden voor mystieke krachten.
Klaar voor epische gevechten!

Waar is LEGO Ketar Schepsel van het Gesteente 71301 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71301
lego insiders punten icoon
75
punten

Ontmoet Ketar, het ultieme schepsel van het gesteente! Met zijn kristalachtige zwaarden en verstelbare gewrichten is hij de perfecte bondgenoot in de strijd tegen het kwade. Activeer zijn klauwfunctie om de schaduwval voor eens en voor altijd te verslaan.

Maar dat is nog niet alles! Combineer Ketar met Pohatu, Vereniger van het Gesteente (productnr. 71306) en vergroot zijn vechtvermogen om nog machtiger Toa te worden. Samen zijn ze onverslaanbaar!

De figuur van Ketar is 9 cm hoog en heeft een speciaal verbindingsstuk waarmee hij in één handeling kan worden gecombineerd met Pohatu. Maar Ketar kan ook worden verbonden met andere Toa-helden om nieuwe, mystieke krachten op te roepen.

Dit sterke en stevige model is perfect voor intensief actiespel en zal elke strijd moeiteloos doorstaan. Met zijn verbindingsstuk voor de Toa en zijn masker is hij helemaal klaar voor de strijd.

Dus waar wacht je nog op? Voeg Ketar, het Schepsel van het Gesteente, toe aan je LEGO collectie en bereid je voor op epische gevechten tegen het kwaad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006959

Lunch Set – Boy

foto van lego set30549

Build Your Own Vehicles - Make It Yours

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.