Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Akida Schepsel van het Water 71302

Ontdek de onderwaterwereld met LEGO set 71302, Akida Schepsel van het Water.
Met torpedo-schieters en verstelbare vin en masker is Akida klaar voor avontuur.
Combineer haar met Gali Vereniger van het Water voor nog sterkere krachten.
Bestel vandaag nog en word de held van Okoto!

Waar is LEGO Akida Schepsel van het Water 71302 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71302
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef een avontuur onder water met de legendarische Akida Schepsel van het Water! Ze woont in de onderzeese ruïnes van Okoto. Maar pas op, want ze wordt achtervolgd door de water-schaduwval die haar van alle kanten aanvalt. Maar geen zorgen, met de torpedo-schieters op haar rug kan ze deze schaduwval gemakkelijk afweren!

Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Creëer een supermachtige Toa door de Akida Schepsel van het Water te combineren met Gali Vereniger van het Water (productnr. 71307). Samen kunnen ze elke vijand verslaan en de wereld van Okoto redden!

Deze set is niet alleen prachtig om te zien, maar ook erg functioneel. De Akida Schepsel van het Water heeft een verstelbare vin en masker, en met een hoogte van 7 cm en lengte van 22 cm is ze groot genoeg om een geweldige indruk te maken. Bovendien is de set sterk en stevig genoeg om intensief actiespel te garanderen.

Het special verbindingsstuk maakt het gemakkelijk om de set te combineren met andere Toa-helden. Hierdoor ontstaan er nieuwe krachten en onvoorspelbare situaties tijdens het spel. Voeg meerdere sets samen en creëer jouw eigen legendarische storylines!

Ben jij klaar om de waterwereld te verkennen met de Akida Schepsel van het Water? Bestel deze set vandaag nog en ontdek de geheimen van de onderzeese ruïnes en de wereld van Okoto. Word de held die deze wereld nodig heeft en versla elke vijand die op je pad komt!

Klik op de bestelknop en maak je klaar voor het avontuur van je leven! Vergeet niet om ook de andere Element-schepsels te bekijken. Deze kunnen ook verbonden worden met andere Toa-helden om nieuwe, mystieke krachten op te roepen en zo jouw avonturen nog spannender te maken!

Bestel vandaag nog en word de held van Okoto!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005537

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - zwart

foto van lego set5006492

Light Purple Micro Knob Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.