Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Terak Schepsel van de Aarde 71304

De Terak Schepsel van de Aarde LEGO set (71304) is een krachtig en gedetailleerd figuur met verstelbare klauwen en kristallen element-harnas.
Het kan worden gecombineerd met andere schepsels en helden voor nieuwe krachten en eindeloos speelplezier.
Bestel vandaag nog en ontdek de fantastische wereld van LEGO! Gebruik van de longtail zoekterm "Terak Schepsel van de Aarde LEGO set (71304)" kan helpen bij SEO.

Waar is LEGO Terak Schepsel van de Aarde 71304 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71304
lego insiders punten icoon
75
punten

Ontketen de kracht van Terak Schepsel van de Aarde, en help deze oeroude en legendarische wezen zijn vrijheid te behouden! Met zijn verstelbare klauwen en kristallen element-harnas is Terak klaar voor de strijd tegen het kwaad.

Met de klauwfunctie kun je de schaduwval verslaan en zorgen dat Terak zijn plek als een van de machtigste schepsels van de aarde behoudt. En als je Terak combineert met Onua Vereniger van de Aarde (productnr. 71309), zullen hun krachten verenigd worden en wordt hun machtsniveau kolossaal!

Het model van Terak is niet alleen sterk en stevig, maar ook zeer gedetailleerd en ontworpen voor intensief actiespel. De figuur is 12 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk in jouw hand past. Bovendien kun je via het speciale verbindingsstuk Terak in één handeling combineren met Onua Vereniger van de Aarde (productnr. 71309).

Bovendien kun je Terak en andere schepsels ook verbinden met andere Toa-helden, om nieuwe, mystieke krachten op te roepen. Zo kun je jouw collectie uitbreiden en nieuwe combinaties maken die je nog nooit eerder hebt gezien!

Als je op zoek bent naar een legendarisch wezen om aan jouw LEGO-collectie toe te voegen, dan is Terak Schepsel van de Aarde de perfecte keuze. Met zijn gedetailleerde ontwerp, verstelbare klauwen en krachtige kristallenelementen is hij klaar voor de strijd tegen het kwaad en zal hij jou urenlang fantasierijk speelplezier geven. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van Terak Schepsel van de Aarde en andere LEGO-sets!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40567

Schuilplaats in het bos

foto van lego set5006468

LEGO SPACE COIN

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.